Οργάνωση, Εκπαίδευση και Διοίκηση

Αποκτήστε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο μέσα από τα πρακτικά μας προγράμματα εκπαιδεύεται στο πώς να αποδίδει αποτελεσματικότερα στα νέα δεδομένα που έχει καθιερώσει η οικονομική κρίση αλλά και η εξέλιξη του διαδικτύου. Τα σεμινάρια μπορούν να προσαρμοστούν και να ταιριάξουν στην κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της και τον αριθμό του εργατικού της δυναμικού.

Τα σεμινάρια διεξάγονται σε μορφή workshop, μέσα από τα οποία, ακολουθώντας την στρατηγική, τα εργαλεία και τις πρακτικές συμβουλές των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών θα εξελίξετε τις ικανότητές σας σε πολλαπλούς τομείς.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy