Νέα & Ανακοινώσεις

Θέση Εργασίας: Λειτουργός Πωλήσεων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Θέση Εργασίας: Λειτουργός Πωλήσεων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός SocialSpace Academy – Member of CIBIT στα πλαίσια επέκτασης των εργασιών του, δέχεται αιτήσεις για άμεση στελέχωση της θέσης του/της Λειτουργού Πωλήσεων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Οργανισμού, για πλήρη απασχόληση στη Λευκωσία.

Καθήκοντα:

 • Προώθηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου και μέσω προσωπικών συναντήσεων με εταιρικούς πελάτες.
 • Ανάπτυξη και διαχείριση νέου και υφιστάμενου πελατολογίου.
 • Ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων με πελάτες.

Προσόντα:

 • Αποτελεσματικότητα στις προσωπικές και τηλεφωνικές πωλήσεις.
 • Εξαίρετες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και πάθος για πωλήσεις.
 • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα.
 • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας και ευχέρεια λόγου.
 • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.
 • Πανεπιστημιακό δίπλωμα θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.
 • Άριστες γνώσεις Η/Υ και Microsoft Office.

Ο Οργανισμός προσφέρει ελκυστικούς όρους εργοδότησης:

 • Ελκυστικό πακέτο απολαβών με ανταγωνιστικό μισθό.
 • 13ο μισθό.
 • Ετήσιο Μπόνους άμεσα συνδεδεμένο με την απόδοση.
 • Φιλικό, ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον.
 • Δωρεάν εκπαίδευση σε επιλεγμένα σεμινάρια/προγράμματα που προσφέρει ο Οργανισμός.
 • Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Ωράριο:

 • Δευτέρα με Πέμπτη: 09:00 – 18:00 & Παρασκευή: 09:00 – 15:15

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@socialspaceacademy.com αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης (WE2021).

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν άκρας εμπιστευτικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Online Σεμινάριο Digital Branding & Online Management Reputation

Νέο Online Σεμινάριο Digital Branding & Online Management Reputation

Αυτό το online πρόγραμμα καταπιάνεται με πιο εξειδικευμένα ζητήματα του Digital Branding, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις περισσότερο τις γνώσεις και δεξιότητές σου.

Ειδικότερα τώρα, που λόγω πανδημίας, η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών online έχει αυξηθεί κατακόρυφα, η αναβάθμιση του Ψηφιακού σου Brand είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έμφαση θα δοθεί σε εξειδικευμένες και καινοτόμες στρατηγικές και μοντέλα Ψηφιακού Μάρκετινγκ καθώς και σε εργαλεία και πρακτικές προσεγγίσεις, που θα σε βοηθήσουν να κτίσεις πάνω στην υφιστάμενη σου γνώση αλλά και να εδραιώσεις το Brand σου.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 21, 23 Δεκεμβρίου & 7, 12 & 14 Ιανουαρίου
Ώρες Διεξαγωγής: 09:00-15:45
Διάρκεια Σεμιναρίου: 30 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα – Σύγχρονες Τεχνολογίες & Τεχνικές Εκπαίδευσης Και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Νέο Πρόγραμμα – Σύγχρονες Τεχνολογίες & Τεχνικές Εκπαίδευσης Και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα απογειώσει την απόδοση και παραγωγικότητα του προσωπικού της εταιρείας!

Το πρόγραμμα είναι 100% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην εταιρεία/Οργανισμό σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ Προγράμματα για τον μήνα Νοέμβριο

ΝΕΑ Προγράμματα για τον μήνα Νοέμβριο

Η SocialSpace Academy παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε προσφέρει και αυτό το εξάμηνο επιχορηγημένο προγράμματα πρακτικής φύσεως & επαγγελματικές πιστοποιήσεις με αντίκρισμα.

Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας τόσο εσείς όσο και το προσωπικό του Οργανισμού σας θα αποκομίσετε ισχυρά και ασύγκριτα οφέλη και θα  ανακτήσετε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών.

Διαβάστε περισσότερα

2ο Digital Marketing Technologies Workshop

2ο Digital Marketing Technologies Workshop

Η SocialSpace Academy, ως μέρος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο Δήμου Λευκωσίας, το CIM, την Tράπεζα Κύπρου, την Cablenet και την KPMG, συνδιοργανώνει και παρουσιάζει το 2ο Digital Marketing Technologies Workshop.

Σκοπός του Digital Marketing Technologies Workshop είναι να παράσχει τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις ώστε οι συμμετέχοντες/ουσες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Η διοργάνωση αυτου του Workshop ανακοινώθηκε σε Δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δήμο Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τη SocialSpace Academy και τους εταίρους για την προσφορά τους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, καθώς και για τη διαχρονική συνεργασία τους με το Πολυδύναμο Κέντρο.

Ο κύριος Γιώργος Πετρακίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού SocialSpace Academy και Digital Marketing Strategist, τόνισε την σημαντικότητα των γνώσεων και δεξιοτήτων του ψηφιακού μάρκετινγκ και των κοινωνικών δικτύων καθώς και την άμεση επίδρασή τους στην τεχνολογική αναβάθμιση της κάθε εταιρείας, πάντοτε με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την εδραίωση του εταιρικού brand στο Διαδίκτυο.

Περισσότερες Πληροφορίες εδω

Διαβάστε περισσότερα

Επιχορηγημένο Σεμινάριο Social Media Σεπτέμβριος 2020

Επιχορηγημένο Σεμινάριο Social Media Σεπτέμβριος 2020

Η SocialSpace Academy ανακοινώνει την διεξαγωγή του αναγνωρισμένου και πλήρως επιτυχημένου σεμιναρίου  “ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ DIGITAL MARKETING, SOCIAL MEDIA, EMAIL, MESSENGER & VIDEO MARKETING”. Ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα 21 ωρών που θα σας προσφέρει την εξειδικευμένη γνώση και πρακτικές δεξιότητες  που απαιτούνται, προκειμένου να κτίσετε την υποδομή της ψηφιακής στρατηγικής σας στο διαδίκτυο.

Με καινοτόμους  τρόπους μάθησης αλλά και μέσα από την διαδραστικότητά του το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις γύρω από τους σημαντικότερους πυλώνες του Digital Marketing.

Μάθετε μεταξύ άλλων  :

 1. Πώς να δημιουργήσετε/βελτιστοποιήσετε τις εταιρικές σας σελίδες σε FacebookInstagram και Youtube.
 2. Τεχνικές και εργαλεία για αύξηση των πωλήσεων μέσω καινοτόμων μορφών κοινοποιήσεων με οργανικό τρόπο.
 3. Πώς να δημιουργείτε τα δικά σας αποτελεσματικά newsletters μέσω email marketing με τη χρήση εξειδικευμένης πλατφόρμας.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής  : 22, 24 & 29 Σεπτεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή εδώ

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL DIPLOMA (DMPD): 63 ώρες Πρακτικής Εκπαίδευσης

DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL DIPLOMA (DMPD): 63 ώρες Πρακτικής Εκπαίδευσης

Η πρώτη σειρά για το φετινό εξάμηνο αυτού του πολύ επιτυχημένου, επιχορηγημένου από την ΑνΑΔ προγράμματος της SocialSpace Academy, ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου, 2020. Οι αιτήσεις συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές μέχρι την 17 Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν συνέντευξης.

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Κύκλος Προγραμμάτων 2020

Νέος Κύκλος Προγραμμάτων 2020

Νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων σας με προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Προγράμματα Digital MarketingOργάνωσης και Διοίκησης προσωπικούProject ManagementΗλεκτρονικών Υπολογιστών και Δημιουργίας ΙστοσελίδωνΓραφιστικά, Επεξεργασίας Βίντεο και Δημιουργίας EffectsΣχεδίασης Αρχιτεκτονικών Έργων για μία επιτυχημένη και δομημένη καριέρα που απογειώνει και καταξιώνει κάθε σωστό επαγγελματία.

Δές εδώ τον κατάλογο με τα προγραμματισμένα σεμινάρια για τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22261088.

 

Διαβάστε περισσότερα

Summer Holidays @ SocialSpace Academy

Η ομάδα της SocialSpace Academy σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση! Ξανά μαζί από τις 26/8.

SocialSpace Academy Summer Holidays

 

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Εργατικής Νομοθεσίας Ιουλίου 2020

Σεμινάριο Εργατικής Νομοθεσίας Ιουλίου 2020

Ακόμη ένα Σεμινάριο Εργατικής Νομοθεσίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου.

Ο κ. Ζαχαρίας Ιωάννου ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα Εργατικού Δικαίου, είναι πανέτοιμος να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες και να σας καθοδηγήσει, για την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των προνοιών και διατάξεων της Εργατικής Νομοθεσίας στον χώρο εργασίας.

Αναφορά θα γίνει στο ΓεΣΥ, αλλά και στην Ενιαία Υπηρεσία Επιθεώρησης Εργασίας η οποία έχει ξεκινήσει ελέγχους για σκοπούς επιβολής προστίμων για μη συμμόρφωση στις πρόνοιες της νομοθεσίας.

Περισσότερες Πληροφορίες και Εγγραφή εδώ: http://bit.ly/ergatiki-nomothesia

Διαβάστε περισσότερα

100% Επιχορηγημένο Πρόγραμμα για Εξυπηρέτηση Πελατών

Η SocialSpace Academy ανακοινώνει την διεξαγωγή του 100% Επιχορηγημένου και πλήρως επιτυχημένου σεμιναρίου  “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται την εξυπηρέτηση πελατών με τον πιο παραγωγικό τρόπο ώστε να μειώνεται το λειτουργικό κόστος και να αυξάνονται οι ευκαιρίες ανάπτυξης. Επίσης μέσα από την κρίση του Covid-19, έχει διαφανεί ως ανάγκη όπως οι εταιρείες επαναξιολογήσουν την προσέγγιση προς τους πελάτες τους, δεδομένου ότι οι ανάγκες των πελατών έχουν επίσης διαφοροποιηθεί.

Ημερομηνίες : 24, 26, 30 Ιουνίου & 03 Ιουλίου 2020

Ώρες : 10:00-13:45

Κόστος Συμμετοχής : €0 + ΦΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Online Επιχορηγημένα Σεμινάρια Μάιος-Ιούλιος

Online Επιχορηγημένα Σεμινάρια Μάιος-Ιούλιος

Aντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού στην Κύπρο και γενικότερα στις επιχειρήσεις, ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός, SocialSpace Academy, είναι δίπλα σας για να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια, τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στα νέα δεδομένα, στις δυσκολίες και προκλήσεις που δυνατόν να έχει επιφέρει η πρωτοφανής κρίση στην επιχείρησή σας.

Διαβάστε περισσότερα

SocialSpace Academy’s Response to COVID-19

SocialSpace Academy’s Response to COVID-19

We are here to help you expand your skills and move forward, together.

The spread of Corona Virus (COVID-19) across the world has affected every one of us. Most of us are currently restricted at home, where we are working, learning, and teaching remotely. But regardless of all these rapid changes around us, one thing that has not  changed is SocialSpace Academy’s commitment to you and to your company.

Διαβάστε περισσότερα

SOCIALSPACE ACADEMY και CIM Ενώνουν Δυνάμεις στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

SOCIALSPACE ACADEMY και CIM Ενώνουν Δυνάμεις στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός SocialSpace Academy – Member of CIBIT τηρώντας το συμβόλαιό του με την ποιότητα και τους στόχους του για παροχή, υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM).

Διαβάστε περισσότερα

SocialSpace Academy Breakfast Event

SocialSpace Academy Breakfast Event

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγευμα γνωριμίας, που διοργάνωσε η SocialSpace Academy σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Επιχειρηματίες, Υπεύθυνοι Ανθρώπινου Δυναμικού, στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών,  Επαγγελματίες της εκπαίδευσης και δημοσιογράφοι, έδωσαν το παρόν τους στο πρόγευμα το οποίο είχε ενημερωτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Digital Marketing & Social Media

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Digital Marketing & Social Media

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ακόμα ένα σεμινάριο #SocialMedia!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες!

Εσύ…ακόμη το σκέφτεσαι; 🚀 👨‍🚀

Διαβάστε περισσότερα

Επιχορηγημένα Προγράμματα Φεβρουαρίου

Νέα Χρονιά, Νέα Δεκαετία, Νέοι Στόχοι!

Απογείωσε την καριέρα σου με τα επιχορηγημένα σεμινάρια Φεβρουαρίου!

 1. 5 Φεβρουαρίου – Σεμινάριο Εργατική Νομοθεσία και Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Νομικό πλαίσιο & πρακτική εφαρμογή στον επαγγελματικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές Χριστουγέννων

Διακοπές Χριστουγέννων

Αγαπητοί φίλοι
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά για την περίοδο τον εορτών απο τις 23-12-2019 μέχρι τις 07-01-2020.
Σας Ευχόμαστε Ολόψυχα Καλές Γιορτές!

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση σεμιναρίου Social Media σε εορταστικό κλίμα

Ολοκλήρωση σεμιναρίου Social Media σε εορταστικό κλίμα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ακόμα ένα σεμινάριο Social Media!

Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες ανέπτυξαν τις δεξιότητές τους στον τομέα του Digital Marketing μέσω πρακτικής εξάσκησης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τελευταίος μήνας για την χρονιά 2019-2020 με 4 επιχορηγημένα σεμινάρια:

1) Το 100% επιχορηγημένο σεμινάριο με τίτλο «Ενισχύοντας τις ικανότητες της μικρής επιχείρησης για ανάπτυξη: Αναβάθμιση του επιχειρηματικού μοντέλου μέσω καινοτόμων δράσεων» το οποίο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη της εταιρείας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy