Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Certified Sales Professional (CSP/ACTA Certification)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΩΛΗΤΗ – CERTIFIED SALES PROFESSIONAL (CSP/ACTA CERTIFICATION)

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Στόχος κάθε επιχείρησης είναι η αύξηση των πωλήσεων. Στον απαιτητικό αυτό ρόλο του συμβούλου – διαπραγματευτή – πωλητή, συμβάλλουν αποτελεσματικά οι γνώσεις, οι ικανότητές, και οι τεχνικές που θα πρέπει να αναπτύξει ο σύγχρονος επαγγελματίας.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλες τις ανάγκες που παρουσιάζονται σήμερα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην αγορά, που αναζητεί Πιστοποιημένους Επαγγελματίες Πωλητές,  ικανούς να αντιπροσωπεύουν και να προωθήσουν αποτελεσματικά και κερδοφόρα τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και την επιχείρησή τους. Στελέχη πωλήσεων με ανεπτυγμένες επικοινωνιακές, διαπραγματευτικές δεξιότητες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη.

*Oι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν με πρακτικούς τρόπους εκπαίδευσης και εξέταση για να πιστοποιηθούν από τον τεχνοβλαστό ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ως Επαγγελματίες Πωλητές με το πιστοποιητικό CSP – Certified SalesProfessional.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ– ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy