Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Εταιρείες & Οργανισμοί

Η Ακαδημία μας, μέσα από τη πολύχρονη εμπειρία που έχει στην εκπαίδευση, παρέχει σε στελέχη και εταιρείες εξειδικευμένες και αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες. H υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πλήρης κατάρτιση που προσφέρουμε στο προσωπικό σας, αποτελούν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και συμβάλουν στην αναβάθμιση της εταιρικής σας εικόνας καθώς επίσης και στην αύξηση των γνώσεων και δεξιοτήτων σας.


Πρακτικά προγράμματα που δίνουν απαντήσεις στα προβλήματα σας

Οι εκπαιδευτές μας, βάσει της μακροχρόνιας επαγγελματικής τους εμπειρίας, είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις σε απορίες και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά στον χώρο εργασίας σας. Επιπροσθέτως δύνανται να διαπιστώσουν τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία μιας επιχείρησης, να αναλύσουν εύστοχα τις παρούσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες και να «απαντήσουν» στις σύγχρονες απαιτήσεις, μεταφέροντας τις γνώσεις τους, βασιζόμενοι σε πρακτικά πραδείγματα και πετυχημένα case studies.

 

Αποτελεσματική εμπέδωση της ύλης

Τα σεμινάρια μας γίνονται σε μορφή διαδραστικού workshop. Μειώνεται η θεωρητική ύλη και ενισχύεται σημαντικά η πρακτική εξάσκηση, η οποία περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις μέσα από πραγματικά παραδείγματα και διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων και του εκπαιδευτή για επίτευξη της αποτελεσματικής κατανόησης και εμπέδωσης των νέων γνώσεων. Έτσι, επιβεβαιώνεται η άμεση εφαρμογή της διδακτέας ύλης στον χώρο εργασίας σας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη εξάσκηση του επαγγέλματος σας.

 

Εφαρμόσιμες γνώσεις για αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων σας

Οι διάφορες χρήσιμες συμβουλές, αλλά και τα δοκιμασμένα tips & tricks που σας δίνουν οι εκπαιδευτές μας, μπορούν να διευκολύνουν την εκτέλεση των εργασιακών σας καθηκόντων βοηθώντας σας να γίνετε αποδοτικότεροι, εξοικονομώντας σας παράλληλα χρόνο και χρήμα. Έτσι, με την εξειδικευμένη γνώση και τις πρακτικές δεξιότητες που σας παρέχουμε, θα είστε σε θέση να ανανεώσετε την μεθοδολογία που ακολουθείτε στον χώρο εργασίας σας και να προσφέρετε καλύτερη καθοδήγηση και έλεγχο στην ομάδα σας, αφού θα πάρετε φρέσκιες ιδέες μέσα από τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με επαγγελματίες του χώρου.

 

Είμαστε δίπλα σας και μετά την λήξη του σεμιναρίου

 

Πιστοποιημένη και Αναγνωρισμένη εκπαίδευση

Μέσα από τις πιστοποιήσεις που προσφέρουμε, μπορείτε να αποκτήσετε τα επιπλέον προσόντα, τα οποία θα δώσουν την κατάλληλη ώθηση στην επαγγελματική σας ανέλιξη, καθώς έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες, ικανές να σας εξελίξουν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy