Αναβάθμιση του Επιχειρηματικού μοντέλου μέσω καινοτόμων δράσεων

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ:
ΈΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑνΑΔ

Αναβάθμιση του Επιχειρηματικού μοντέλου μέσω καινοτόμων δράσεων

 

Η κάθε σύγχρονη επιχείρηση που βρίσκεται σε φάση ψηφιακού μετασχηματισμού χρειάζεται να προσεγγίσει το προσωπικό της προσεκτικά για να διαχειριστεί σωστά το δημιουργικό τους ταλέντο και να τους προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης με σκοπό τη μεγιστοποίηση της εργασιακής τους απόδοσης.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να βοηθήσει άμεσα και έμπρακτα τα διευθυντικά στελέχη, τους προϊστάμενους τμημάτων και κυρίως το τμήμα του HR, να απογειώσουν την απόδοση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας/ Οργανισμού τους μέσω της αναβάθμισης των εσωτερικών εκπαιδεύσεων που παρέχουν στο προσωπικό τους, με την αξιοποίηση σύγχρονων & καινοτόμων προσεγγίσεων, τεχνολογιών και εργαλείων στην διαδικασία της μάθησης.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 1. Θα διαμορφώσετε μια εξατομικευμένη στρατηγική και ένα πλαίσιο δράσης για την ενίσχυση της απόδοσης εργασίας μέσω των καινοτόμων χρήσεων της τεχνολογίας για την κατάρτιση και την περαιτέρω ανάπτυξη του προσωπικού σας.
 2. Θα δημιουργήσετε ένα πλαίσιο κατάρτισης με τις κατάλληλες τεχνικές, υλικά και εργαλεία βασισμένο στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες.
 3. Θα εξοικειωθείτε με τεχνολογίες και εργαλεία όπως TalentLMS, WebEx, ezTalks, ChoreWrs, LEGO Serious Play (LSP), και άλλα.

ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


Το πρόγραμμα αυτό θεωρείται ζωτικής σημασίας και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευση και 4 ώρες επίσκεψη του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην επιχείρηση σας. Στόχος της επίσκεψης είναι η εφαρμογή των όσων θα διδαχθείτε στα δικά σας δεδομένα. Επίσης στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα θέματα που σας απασχολούν εις βάθος.

 1. Θα αναπτύξετε σχετικά KPIs (Key Performance Indicators) τα οποία θα συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες και την απόδοσή του προσωπικού σας.
 2. Θα μάθετε καινοτόμες τεχνικές όπως η Αντίστροφη Καθοδήγηση, η Μικρομάθηση, η Κοινωνική Μάθηση, η Παιχνιδοποίηση και η Έγκαιρη Κατάρτιση και πώς αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην εταιρεία/Οργανισμό σας.
 3. Θα αναβαθμίσετε την αποτελεσματικότητα των εσωτερικών εκπαιδεύσεων στον Οργανισμό σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Ημερομηνίες : 12, 19 και 26 Νοεμβρίου 2020

Ώρες : 09:00-14:30

Κόστος Συμμετοχής : €0 + ΦΠΑ


#SocialSpaceAcademy

60+

προγράμματα

3000+

μαθητές

1600+

εταιρείες

3800+

ώρες διδασκαλίας

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ© 2010 - 2020 SocialSpace Academy. All Rights Reserved.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy