Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η SocialSpace Academy αποτελεί ενεργό δραστήριο μέλος της κυπριακής κοινωνίας, καθώς πέραν της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας,  διαδραματίζει και ενεργό ρόλο στα κοινωνικά δρώμενα.

Αντιλαμβανόμενη το καθήκον της προς το κοινωνικό σύνολο, φροντίζει να είναι παρούσα σε κάθε ευκαιρία για προσφορά προς τους συμπολίτες της, καθώς το θεωρεί ουσιώδες προς την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης και ευημερίας της χώρας μας.

Έτσι, έχουμε θέσει ανάμεσα στους πρωταρχικούς μας στόχους να συνεισφέρουμε με διάφορες ενέργειες στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων με αποκλειστικό στόχο την πρόοδο και ευημερία του τόπου αλλά και των πολιτών μας.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy