Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ηλεκτρονικής και Μεικτής μάθησης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Το Πρόγραμμα διεξάγεται και Διαδικτυακά (Live Webinar)

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Αυτό το νέο, εξειδικευμένο και πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, φιλοδοξεί να δώσει λύσεις στην ανάγκη των επιχειρήσεων για ευέλικτη, αποτελεσματική και ουσιαστική επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών τους. Οι συμμετέχοντες, μεταξύ άλλων θα αποκτήσουν νέες δεξιότητες για εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού τους, μέσω της δημιουργίας κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και χρήσης των νέων τεχνολογιών, βοηθώντας τους οργανισμούς τους στη δημιουργία και διαχείριση της εταιρικής γνώσης (Corporate Knowledge Management).

Το πρόγραμμα του eLearning μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον σύγχρονο εταιρικό εκπαιδευτή να αποκτήσει τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση της ασύγχρονης, σύγχρονης και κοινωνικής μάθησης και των νέων παιδαγωγικών τάσεων του Blended Learning.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
9 Χρόνια SocialSpace Academy

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ– ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

  Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   1ος  &  2ος  Όροφος,
   1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy