Προγράμματα Επεξεργασίας Βίντεο και Δημιουργίας effects

Απόκτησε άμεσα γνώση για τις δυνατότητες του βίντεο-μοντάζ και της επεξεργασίας, προκειμένου να είσαι σε θέση να δημιουργείς  επαγγελματικά βίντεο με πολλά εφέ, ακόμα και τριών διαστάσεων! Μαθαίνεις να χειρίζεσαι όλα τα ειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, ήχου και γραφικών. Τα εργαστηριακά σεμινάρια σου δίνουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες. Εδώ θα αποκτήσεις τη βάση για την πρακτική υλοποίηση πολύπλοκων project.

Ακολουθώντας την στρατηγική, τα εργαλεία και τις πρακτικές συμβουλές των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών θα γίνετε Leader στον τομέα της επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας ειδικών effects.  Στα πιο κάτω προγράμματα δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις καθώς οι εκπαιδευτές μας, δείχνουν βήμα προς βήμα το πρακτικό μέρος.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy