Προγράμματα Σχεδίασης Αρχιτεκτονικών Έργων

Με στόχο την πλήρη κατάρτιση στον τομέα της σχεδίασης αρχιτεκτονικών έργων, η Ακαδημία μας, παρέχει σεμινάρια στα ανάλογα λογισμικά. Η επιτυχία των συγκεκριμένων λογισμικών οφείλεται στο φιλικό προς τον χρήστη interface, που δίνει την δυνατότητα εύκολης οπτικοποίησης της αρχιτεκτονικής ιδέας σε τρισδιάστατο μοντέλο. Τα προγράμματα διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή με τον διδάσκοντα και κατά συνέπεια καλύτερη κατανόηση. Ακολουθώντας την στρατηγική, τα εργαλεία και τις πρακτικές συμβουλές των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών θα κυριαρχήσετε στο τομέα αυτό.

Σε κανένα από τα πιο κάτω προγράμματα δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις καθώς οι εκπαιδευτές μας, δείχνουν βήμα προς βήμα το πρακτικό μέρος.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy