Προγράμματα Σχεδίασης Αρχιτεκτονικών Έργων

Με στόχο την πλήρη κατάρτιση στον τομέα της σχεδίασης αρχιτεκτονικών έργων, η Ακαδημία μας, παρέχει σεμινάρια στα ανάλογα λογισμικά. Η επιτυχία των συγκεκριμένων λογισμικών οφείλεται στο φιλικό προς τον χρήστη interface, που δίνει την δυνατότητα εύκολης οπτικοποίησης της αρχιτεκτονικής ιδέας σε τρισδιάστατο μοντέλο. Τα προγράμματα διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή με τον διδάσκοντα και κατά συνέπεια καλύτερη κατανόηση. Ακολουθώντας την στρατηγική, τα εργαλεία και τις πρακτικές συμβουλές των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών θα κυριαρχήσετε στο τομέα αυτό.

Σε κανένα από τα πιο κάτω προγράμματα δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις καθώς οι εκπαιδευτές μας, δείχνουν βήμα προς βήμα το πρακτικό μέρος.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy