Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Ιστοσελίδες & Προγραμματισμός

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η εκμάθηση αυτών, αποτελεί σήμερα απαραίτητο προσόν για να μπορέσει κάποιος να αντεπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις οποιουδήποτε εργασιακού ή  και προσωπικού περιβάλλοντος. Η εκπαιδευτική ομάδα της SocialSpace Academy παραδίδει σεμινάρια αποτελεσματικού χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πρώτο επίπεδο.

Για να μπορέσει το διαδίκτυο να εργαστεί για εσάς, όπως ακριβώς θα εργαζόσασταν εσείς στο κατάστημά σας, θα πρέπει να έχει τις σωστές βάσεις. Θα πρέπει να ικανοποιεί εκείνες τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, οι οποίες θα δίνουν λύσεις στους εν δυνάμει πελάτες και θα διαφοροποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από εκείνα των ανταγωνιστών. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη διαχείριση για τον απλό χρήστη και να μην δημιουργεί  σύγχυση. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη και την αύξηση των πωλήσεών σας.

Ο Οργανισμός μας, μέσω των εξειδικευμένων πρακτικών σεμιναρίων που προσφέρει, σας παρέχει όλα τα εφόδια για τη χρηστική δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με κύριο στόχο την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής εκπαίδευσης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy