Επαγγελματική Εξυπηρέτηση & Διαχείριση Δύσκολων & Απαιτητικών Πελατών

Επαγγελματική Εξυπηρέτηση και Διαχείριση Δύσκολων & Απαιτητικών Πελατών

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών μέσω της επίδειξης της σωστής επαγγελματικής συμπεριφοράς και της ανάπτυξης σχέσεων με πελάτες αποτελούν θεμελιώδη συστατικά για την πρόοδο και επιτυχία των Οργανισμών στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Επίσης, η ανάπτυξη της πελατο-κεντρικής κουλτούρας στον Οργανισμό συμβάλλει ουσιαστικά στην εμπέδωση και καλλιέργεια της φιλοσοφίας της εξυπηρέτησης από το προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες.

Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις, δεξιότητες και εφόδια που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν το επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη και να αναπτύσσουν τις σωστές σχέσεις συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας/οργανισμού τους.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

8 Χρόνια SocialSpace Academy

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy