Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Η Σύγχρονη Πώληση στον Κλάδο Ασφαλειών Ζωής και Επενδύσεων

Η Σύγχρονη Πώληση στον Κλάδο Ασφαλειών Ζωής και Επενδύσεων

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Οι ασφαλίσεις ζωής και επενδύσεων ήταν ανέκαθεν συνδεδεμένες και επηρεασμένες μικροοικονομικά από την οικονομική δυνατότητα κάθε οικογένειας, εργαζομένου ή επιχείρησης, και μακροοικονομικά από την εκάστοτε κυβερνητική πολιτική και περιβάλλον της κάθε οικονομίας.  Κεντρικό στοιχείο αυτής της εργασίας είναι οι σύγχρονες τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιούνται για να καθοριστούν οι ανάγκες, και να επιλεγεί η καλύτερη λύση προς όφελος του κάθε πελάτη, φυσικού ή νομικού, μέσα από την κοινά αποδεκτή διαδικασία της πώλησης.  

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να προσφέρει τις κατάλληλες τεχνικές και να δώσει στον κάθε ασφαλιστικό ή/και χρηματοοικονομικό λειτουργό και διαμεσολαβητή πωλήσεων τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για αποδοτικότερη εργασία  και παράλληλα να του εισηγηθεί τις προσαρμογές που απαιτούνται στη στάση του για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy