Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Adobe Photoshop CC

PHOTOSHOP CC: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Το Photoshop αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα γραφιστικά προγράμματα και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για σύνθεση και επεξεργασία εικόνων. Με τις απαραίτητες εξειδικευμένες γνώσεις μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ανεξάντλητες δυνατότητες που σας προσφέρει για αποτελεσματική χρήση σε διάφορες εργασίες, όπως η διόρθωση φωτογραφιών, η δημιουργία εφέ και η σύνθεση πολλαπλών φωτογραφιών σε μία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα σας εφοδιάσει με τις προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται, για να είστε σε θέση να χειρίζεστε το δημοφιλές εργαλείο ως επαγγελματίας!

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα είστε σε θέση:

 1. Να δημιουργείτε πρωτότυπες φωτογραφίες για τα κοινωνικά σας δίκτυα σε προσωπικό αλλά και εταιρικό επίπεδο για να απογειώσετε το engagement rate σας.
 2. Να εξασκείτε και να κατανοείτε την χρήση των διαφόρων εργαλείων του Photoshop, η εφαρμογή των οποίων θα σας βοηθήσει να πετύχετε κορυφαίο επαγγελματικό αποτελέσμα.
 3. Να μάθετε τα μυστικά της ποιοτικής αναβάθμισης και επεξεργασίας φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς (Banners, Billboards etc.).
 4. Να δημιουργείτε GIF animations τα οποία θα είναι ασυναγώνιστα στην παρουσίαση πολλαπλών μηνυμάτων.
 5. Να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας κερδίζοντας χρόνο και χρήμα αφού δεν θα απευθύνεστε ούτε θα εξαρτάστε από τρίτους.
Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειωθείτε δημιουργικά!
 

Πατήστε εδώ για να δείτε την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
"CERTIFIED GRAPHIC DESIGN PROFESSIONAL"

Ένα μικρό δείγμα από το επερχόμενο Πρακτικό Σεμινάριο για το Photoshop CC και τις δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε παρακολουθώντας το.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy