Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Certified Graphic Design Professional

CERTIFIED GRAPHIC DESIGN PROFESSIONAL

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Η SocialSpace Academy παρέχει την αποκλειστική πιστοποίηση στο τομέα του Graphic Design με τον τίτλο «Certified Graphic Design Professional». Η πιστοποίηση περιλαμβάνει την πλήρη εκμάθηση των τριών εργαλείων της Adobe: Photoshop, Illustrator και InDesign, μέσα από διαδραστικά και πρακτικά μαθήματα, όπου η θεωρία γίνεται πλήρως κατανοητή και οι συμμετέχοντες μπορούν να την εφαρμόσουν σε πρακτικό επίπεδο άμεσα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστοποίησης σχεδιάστηκε για να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες όλων εκείνων, που θέλουν να μάθουν μεθόδους και τεχνικές για την επεξεργασία εικόνων, δημιουργία γραφικών, αλλά και δημιουργία αφισών, διαφημιστικών, τετρασέλιδων και βιβλίων.

Ο τίτλος «Certified Graphic Design Professional» πρόκειται να δώσει στους συμμετέχοντες ένα σημαντικό εφόδιο καριέρας που τους διαφοροποιεί και τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Επίσης, θα είναι σε θέση να αποδεικνύουν ότι έχουν αποκτήσει επαρκώς τις απαιτούμενες εξειδικευμένες γνώσεις του Graphic Design και είναι σε θέση να τις εφαρμόσουν στην πράξη.

Πιο κάτω ακολουθούν τα επιμέρους μαθήματα που αποτελούν την πιστοποίηση:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  «Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.»

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  «Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.»

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:
  Περισσότερα Testimonials

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy