Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Νομικές και προϊοντικές αρχές εξειδίκευσης στον ασφαλιστικό τομέα

Νομικές και προϊοντικές αρχές εξειδίκευσης στον ασφαλιστικό τομέα

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην ανάλυση των νομικών αρχών και τον τρόπο που εφαρμόζονται πρακτικά στον ασφαλιστικό κλάδο.  Γίνεται αναφορά στο ρόλο και το έργο που διαδραματίζει ο κάθε φορέας στην αγορά και εξετάζεται η πρακτική εφαρμογή των αρχών αυτών στην αγορά ασφαλίσεων, η προστασία του καταναλωτή / ασφαλισμένου και η επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας της κάθε ομάδας εργασίας.  Ακολούθως, γίνεται αναφορά στην επεξεργασία των αρχών που βασίζεται η δημιουργία και προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων στους δύο κλάδους ασφαλιστικών εργασιών με εξειδικευμένη ανάλυση του φάσματος εφαρμογής του κάθε προϊόντος ανά ασφαλιστικό κίνδυνο.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy