Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Νέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι, Νέες Προσδοκίες.

Υποδεχτείτε το 2021 εκπαιδεύοντας το προσωπικό σας με βάση τις ανάγκες της εταιρείας σας, κερδίστε το χαμένο έδαφος και πετύχετε τους στόχους σας!

Η SocialSpace Academy παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε προσφέρει και αυτό το εξάμηνο επιχορηγημένα προγράμματα πρακτικής φύσεως & επαγγελματικές πιστοποιήσεις με αντίκρισμα.

Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας τόσο εσείς όσο και το προσωπικό του Οργανισμού σας θα αποκομίσετε ισχυρά και ασύγκριτα οφέλη και θα ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

Ας είναι το ξεκίνημα του 2021 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.

Σας προτείνουμε τα πιο κάτω προγράμματα:

Στρατηγικές Digital Marketing & Social Media: Τεχνικές  Εδραίωσης της Επιχείρησης σας στο Διαδίκτυο με Πρακτικές Εφαρμογές & Εξελιγμένα Εργαλεία

Στο εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα εξειδικευθούν στις σύγχρονες τεχνικές και πρακτικά εργαλεία του Digital Marketing & Social Media με ιδιαίτερη έμφαση το Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok και Youtube, καθώς επίσης και Facebook Shopping, Photo Editing, κα.

Έναρξη: 09 Φεβρουαρίου 2021

 

Εργατική Νομοθεσία & Σχέδιο Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Νομικό Πλαίσιο & Πρακτική Εφαρμογή στον Χώρο Εργασίας

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στις πρόσφατες αλλαγές στη Νομοθεσία (Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Προστασία Μητρότητας, Προστασία Μισθών), στα νέα μέτρα COVID-19, στις αλλαγές στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα GDPR και στις τελευταίες αποφάσεις Ανώτατου & Εργατικού Δικαστηρίου.

Έναρξη: 10 Φεβρουαρίου 2021

 

Ολοκληρωμένη και Ευέλικτη Αξιολόγηση της Απόδοσης και Ανάπτυξη του Προσωπικού100% Επιχορηγημένo Σεμινάριo

Το σεμινάριο καλύπτει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου και ευέλικτου συστήματος αξιολόγησης της Απόδοσης στον Οργανισμό το οποίο αφορά στην αξιολόγηση των εργαζομένων, των ομάδων και των τμημάτων.  Περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στον Οργανισμό σας.

Έναρξη: 03 Μαρτίου 2021

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy