Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
november-seminaria-ssa

ΝΕΑ Προγράμματα για τον μήνα Νοέμβριο

Η SocialSpace Academy παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε προσφέρει και αυτό το εξάμηνο επιχορηγημένο προγράμματα πρακτικής φύσεως & επαγγελματικές πιστοποιήσεις με αντίκρισμα.

Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από τη συμμετοχή σας στα προγράμματά μας τόσο εσείς όσο και το προσωπικό του Οργανισμού σας θα αποκομίσετε ισχυρά και ασύγκριτα οφέλη και θα  ανακτήσετε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών.

Σας προτείνουμε τα πιο κάτω προγράμματα:

Σύγχρονες Τεχνολογίες & Τεχνικές Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού: Ένα Πλαίσιο για τη Μεγιστοποίηση της Απόδοσης του Προσωπικού Μέσω της Καινοτομίας στην Εργασιακή Κατάρτιση
100% Επιχορηγημένo Σεμινάριo

Το πρόγραμμα εστιάζει στην προσωπική ανάπτυξη και εκπαίδευση του προσωπικού με την αξιοποίηση  σύγχρονων & καινοτόμων προσεγγίσεων,  τεχνολογιών και εργαλείων στην διαδικασία της μάθησης. Απώτερος σκοπός είναι η βέλτιστη παραγωγική αξιοποίηση του προσωπικού στην εταιρεία.

Έναρξη: 12 Νοεμβρίου 2020

 

Εργατική Νομοθεσία – Σχέδιο Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Payroll – GDPR

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στις πρόσφατες αλλαγές στη Νομοθεσία , στις αλλαγές στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα GDPR 2016/679 και στις τελευταίες αποφάσεις Ανώτατου & Εργατικού Δικαστηρίου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ευέλικτες μορφές εργασίας εν μέσω COVID 19, για εξοικονόμηση κόστους και αποφυγή απολύσεων στην περίοδο μετά τη λήξη των σχεδίων στήριξης ΥΕΚΑ.

Έναρξη: 09 Νοεμβρίου 2020

 

Σχεδιασμός & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO): Τεχνικές κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google

Το πρόγραμμα SEO θα σας βοηθήσει άμεσα και πρακτικά στην αναβάθμιση της υφιστάμενής σας ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεών σας μέσω της ιστοσελίδας σας.

Έναρξη: 17 Νοεμβρίου 2020

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy