Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Εργατική Νομοθεσία & Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Επιτυχώς ξεκίνησε χθες, 9 Μαΐου 2017, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της SocialSpace Academy, «Εργατική Νομοθεσία και Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Νομικό πλαίσιο & πρακτική εφαρμογή στον επαγγελματικό χώρο», το οποίο πραγματοποιεί για τον εκπαιδευτικό μας οργανισμό ο συνεργάτης εκπαιδευτής κος Ζαχαρίας Ιωάννου.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις για την καθιέρωση σωστών και υγειών εργασιακών σχέσεων εργοδότη – και εκπροσώπων αυτού – με τους εργοδοτούμενους, για την καλύτερη δυνατή μεταξύ τους συνεργασία και με απώτερο στόχο τη βελτίωση των επιπέδων παραγωγικότητας και αποδοτικότητας όλων των μελών της επιχείρησης.

Επιπλέον, με το τρέχον πρόγραμμα συντελείται η απόκτηση γνώσεων για την ορθή και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των προνοιών, κανονισμών και διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας στον εργασιακό χώρο, αφού αποτελεί νομική υποχρέωση και ηθική ευθύνη του κάθε οργανισμού που δραστηριοποιείται στην Κυπριακή Δημοκρατία – ανεξαρτήτως μεγέθους και κύκλου εργασιών – να γνωρίζει επαρκώς και με ακρίβεια τι προνοεί η κρατική νομοθεσία σε σχέση με τον εργαζόμενο.

 

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy