Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Συμμετοχή στη 18η Έκθεση Καριέρας 2017 – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 18η Ετήσια Έκθεση Καριέρας 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, και στην οποία έδωσε το παρόν του δυναμικά ο πιστοποιημένος εκπαιδευτικός οργανισμός μας SocialSpace Academy.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης. Στην έκθεση, που εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού πυλώνα των πανεπιστημίων της Laureate για στοχευμένες ενέργειες που διευρύνουν κάθε τομέα που συνδέεται με την απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου, συμμετείχαν πάνω από 50 οργανισμοί που αντιπροσωπεύουν όλους τους τομείς της Κυπριακής Οικονομίας. Στόχος της Έκθεσης ήταν η ενημέρωση των φοιτητών για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, για προγράμματα πρακτικής άσκησης και ευκαιρίες μόνιμης ή μερικής απασχόλησης.

Η συμμετοχή μας στην φετινή Έκθεση Καριέρας έδωσε την ευκαιρία τόσο σε φοιτητές όσο και σε απόφοιτους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να έρθουν σε επαφή με το προσωπικό μας και να ενημερωθούν πλήρως για την ακαδημία, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τις πιστοποιήσεις  που μπορεί ένας εκπαιδευόμενος να αποκτήσει μαζί μας. Το ενδιαφέρον για τα προσφερόμενα προγράμματα του εκπαιδευτικού μας κέντρου ήταν πολύ μεγάλο, τόσο από πλευράς φοιτητών και αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, όσο και από πλευράς γενικότερα των παρευρισκομένων, οι οποίοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα καινούρια επιχορηγημένα και ανοικτά σεμινάρια που θα προσφέρει η εταιρεία μας στη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου, στους τομείς του Digital Marketing, της Εκπαίδευσης & Διοίκησης, του Project & Risk Management, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Marketing και των Πωλήσεων, της Επεξεργασίας Video και της Δισδιάστατης και Τρισδιάστατης Σχεδίασης.

Η 18η Ετήσια Έκθεση Καριέρας 2017, άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τόσο τους επισκέπτες όσο και τους εκθέτες.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy