Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
pressrelease

Επιχορηγημένα Προγράμματα Απριλίου 2021

Η SocialSpace Academy (Member of CIBIT)  παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε προσφέρει και αυτό τον μήνα επιχορηγημένα προγράμματα πρακτικής φύσεως & επαγγελματικές πιστοποιήσεις με αντίκρισμα.

Τα επιχορηγημένα προγράμματα της SocialSpace Academy στο παρόν στάδιο διεξάγονται κυρίως Online μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Για τον μήνα Απρίλιο προσφέρονται οι ακόλουθες επιλογές κατάρτισης και βελτίωσης δεξιοτήτων:

Εξυπηρέτηση Πελατών: Καινοτόμες Πρακτικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας και της Ανάπτυξης   – (14 CPDs)
100% Επιχορηγημένο

Το πρόγραμμα αυτό είναι 100% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην εταιρεία/Οργανισμό σας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η εφαρμογή των όσων θα έχετε διδαχθεί, προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Επίσης, στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν λεπτομερώς.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται την εξυπηρέτηση πελατών με τον πιο παραγωγικό τρόπο ώστε να μειώνεται το λειτουργικό κόστος και να αυξάνονται οι ευκαιρίες ανάπτυξης. Επίσης μέσα από την κρίση του Covid-19, έχει διαφανεί ως ανάγκη όπως οι εταιρείες επαναξιολογήσουν την προσέγγιση προς τους πελάτες τους, δεδομένου ότι οι ανάγκες των πελατών έχουν επίσης διαφοροποιηθεί.

Έναρξη: 7 Απριλίου 2021

 

Αποτελεσματικές Τεχνικές Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων (Project Management)

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να αναλύσει την βασική μεθοδολογία Διοίκησης Έργου, τις αρχές, τεχνικές και τα εργαλεία που βοηθούν και ενισχύουν τους υπεύθυνους υλοποίησης ενός έργου, ώστε να το διαχειριστούν με επιτυχία.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα:

 1. Μάθουν να διαχειρίζονται, ελέγχουν και διορθώνουν ένα έργο ανεξαρτήτου μεγέθους.
 2. Αναπτύξουν τεχνικές και μεθοδολογίες διαχείρισης ενός έργου.
 3. Χρησιμοποιήσουν εργαλεία απαραίτητα για τη διαχείριση ενός έργου.
 4. Μπορούν να εντοπίσουν τους πιθανούς κινδύνους και εμπόδια που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια υλοποίησης ενός έργου.
 5. Αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες ενός διαχειριστή έργων.
 6. Αναλάβουν τον ρόλο του Διαχειριστή Έργων καθ’ όλη την διάρκεια ζωής ενός έργου (εκκίνηση, σχεδιασμό, εκτέλεση, παρακολούθηση και κλείσιμο) μέσα από την εφαρμογή τεχνικών και παραδειγμάτων.

Έναρξη: 16 Απριλίου 2021

 

Σχεδιασμός & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO): Τεχνικές κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google

Το πρόγραμμα SEO θα σας βοηθήσει άμεσα και πρακτικά στην αναβάθμιση της υφιστάμενης σας ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα εργαλεία, τα οποία θα συμβάλουν στην παρακολούθηση και ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τα τεχνικά του SEO καθώς και στην περαιτέρω βελτιστοποίηση τους.

Επίσης, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο εκπαιδευτής θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες της ιστοσελίδας του κάθε συμμετέχοντα.

Δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς ο εκπαιδευτής αρχίζει από τις βασικές αρχές SEO και με απλά και κατανοητά βήματα, σας καθοδηγεί σε εξειδικευμένο επίπεδο και τεχνικές!

Έναρξη: 20 Απριλίου 2021

 

Motion Graphics & Animation Techniques for Successful Promotional Video με την χρήση του After Effects CC

Το λογισμικό Adobe After Effects χρησιμοποιείται παγκοσμίως από εταιρείες ανεξαρτήτου κλάδου, στην παραγωγή animated video για προωθητικούς σκοπούς και αναγνωρίζεται ως το  Νο1 επαγγελματικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας video effects με θεαματικά αποτελέσματα.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες στο After Effects σε επαγγελματικό επίπεδο, ούτως ώστε να είναι σε θέση να δημιουργούν κινούμενα γραφικά (motion graphics) και να προσθέτουν εντυπωσιακά οπτικά ειδικά εφέ (visual effects) στα βίντεο.

Έναρξη: 12 Απριλίου 2021

 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy