Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

8+1 λόγοι για να παρακολουθήσεις σεμινάρια Digital Marketing στη SocialSpace Academy

Κάθε  οργανισμός  αναγνωρίζει  πια  ότι  στη  σύγχρονη  αγορά, η  ανάπτυξη  και  εδραίωση  μιας  ολοκληρωμένης διαδικτυακής  εικόνας (branding)  είναι  αναπόσπαστο  κομμάτι  της  κάθε  εταιρικής  στρατηγικής.  Η κυρίαρχη επικράτηση του Digital Marketing βοήθησε στον ίδιο βαθμό κρισιμότητας τόσο τις «μεγάλες» αλλά και τις «μικρές» επιχειρήσεις να κτίσουν τον δικό τους χώρο στο διαδικτυακό κόσμο.

Στην SocialSpace Academy γνωρίζουμε ότι οι εξελίξεις στον τομέα του Digital Marketing  τρέχουν ασταμάτητα και με όπλο την εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία του εκπαιδευτικού προσωπικού φροντίζουμε να μεταδίδουμε τις γνώσεις που απαιτούνται στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας τόσο σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.

Στα σεμινάρια για Digital Marketing  θα μάθετε πώς :

 1. Να αναπτύξετε στρατηγικές  στα  κοινωνικά  δίκτυα  (Social  Media)  για  προσέλκυση  νέων  χρηστών, ανακαλύπτοντας κρυμμένα features στα Settings τα οποία θα σας βοηθήσουν  να αυξήσετε το ποσοστό του engagement rate σας
 2. Να χρησιμοποιείτε εύκολα και δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας βίντεο animation για να μπορείτε να συναγωνιστείτε επάξια, στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα του Video Marketing
 3. Να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Digital Marketing για να είστε πάντα/συνεχώς ένα βήμα μπροστά
 4. Να χρησιμοποιείτε με τον κατάλληλο τρόπο για το κάθε σκοπό τις Re-marketing τακτικές
 5. Να εκμεταλλευτείτε την δυναμική του Instant Experience στο Facebook
 6. Να διαφημίζεστε στα Social Media αλλά και στο Google Ads με το λιγότερο κόστος
 7. Να αναλύετε  τους  παράγοντες  που  συμβάλλουν  στην  μετατροπή  των  επισκεπτών  μιας  ιστοσελίδας  σε  πιστούς  πελάτες  (Conversion  Rate  Optimization)
 8. Να εδραιώσετε την Ψηφιακή σας παρουσία στις μηχανές αναζήτησης

To extra bonus φυσικά είναι το φαγητό.  Στην SocialSpace Academy φροντίζουμε παράλληλα με την μετατροπή σας σε Digital Marketing gurus να κρατάμε και το στομάχι σας γεμάτο! Σε όλα τα breaks σερβίρονται από gourmet σαντουιτσάκια, σουβλάκια, πίτσες μέχρι και κινέζικο  αλλά και ένα τεράστιο φάσμα από τα αγαπημένα σε όλους γλυκά.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε μας στο 70.088.088.

  Για περισσότερες πληροφορίες  Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

  Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   1ος  &  2ος  Όροφος,
   1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy