Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

7 γρήγορα tips για να απογειώσετε την ιστοσελίδα σας

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να σας προσφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα, αλλά εάν δεν χρησιμοποιείτε σωστά μπορεί να προκαλέσει και ζημιά. Είναι τεράστιο λάθος να δημιουργείτε μια ιστοσελίδα και μετά να την αφήνετε στην τύχη, αφού κάθε άλλο παρά αποτελεσματική θα είναι προς την κερδοφορία της επιχείρησης σας. Όταν οι χρήστες δεν μπορούν να την εντοπίσουν, τότε μετατρέπεται σε μια νεκρή σελίδα, με ελάχιστη επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση χωρίς κανένα αντίκτυπο στους λιγοστούς της επισκέπτες.

Πιο κάτω ακολουθούν 7 γρήγορα tips για τις απαραίτητες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), οι οποίες θα βοηθήσουν την σελίδα σας να κατατάσσεται ψηλότερα στα αποτελέσματα της Google:

 1. Φροντίστε η κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας να έχει το δικό της μοναδικό τίτλο, ο οποίος να περιέχει τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά.
 2. Αφαιρέστε τα broken links ή έστω κάντε τα redirect στην αρχική σελίδα.
 3. Δημιουργήστε ένα XML Sitemap καθώς είναι απαραίτητο για τη σωστή ενημέρωση των μηχανών αναζήτησης.
 4. Φροντίστε η ιστοσελίδα σας να είναι responsive καθώς ο αλγόριθμός της Google ευνοεί τα mobile friendly websites στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 5. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να φορτώνει εντός 5 δευτερολέπτων καθώς η ταχύτητα φόρτωσης είναι καθοριστικός παράγοντας κατάταξης για την Google.
 6. Όταν ανεβάζετε μια εικόνα φροντίστε να έχει βελτιστοποιημένο όνομα και τα σωστά Title και Alt tags.
 7. Και τέλος είναι σημαντικό η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε διάφορα directories καθώς και να έχει αρκετούς εισερχόμενους συνδέσμους (backlinks). Στη Κύπρο υπάρχουν περίπου 30 ποιοτικά Directories τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Οι πιο πάνω είναι μόνο μερικές από τις τεχνικές SEO που μπορείτε να εφαρμόσετε και να απογειώσετε την ιστοσελίδα σας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα ποσοστά αποδοτικότητας της.

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy