Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Revit 3D

REVIT 3D: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Η καινοτόμος BIM (Building Information Modeling) έχει αναδιοργανώσει την παραγωγή στην κατασκευή βιομηχανία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού αλλά και την ειδικότητά σας, μπορείτε θα μάθετε διαδικασίες για καλύτερη κτιριακή μελέτη και σχεδίαση. Η εφαρμογή του Revit σας επιτρέπει να σχεδιάσετε αντικείμενα όπως τοίχους, πόρτες, παράθυρα, δομικά στοιχεία, οπλισμούς, μηχανολογικά στοιχεία κ.ά.

Η λογική σχεδίασης είναι δομημένη αποκλειστικά στην δημιουργία τρισδιάστατου μοντέλου προσφέροντας συγκεκριμένα πλεονεκτήματα ως προς την μελέτη του κτιριακού έργου. Ο στόχος της εφαρμογής είναι να σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε ταχύτερα την μελέτη και τη σχεδίαση του κτιριακού έργου αλλά ταυτόχρονα να οργανώνετε τα δεδομένα σας σε ένα μοντέλο εργασίας BIM.

Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των προνοιών και διατάξεων της Εργατικής Νομοθεσίας στον χώρο εργασίας.

Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα ενημερώνει για τις τελευταίες αλλαγές στα εργασιακά δρώμενα καθώς επίσης και για πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy