Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

Πώς θα εμφανίζεστε «ψηλότερα» στα αποτελέσματα της Google;

Καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι, χρησιμοποιούν τις διάφορες μηχανές αναζήτησης ψάχνοντας είτε γενικές πληροφορίες, είτε υπηρεσίες ή και προϊόντα. Η μηχανή αναζήτησης της Google αποτελεί σήμερα τη δημοφιλέστερη πηγή άντλησης πληροφοριών, κυρίως λόγω της αυξημένης χρήσης του Ίντερνετ παγκόσμια. Προσφέρει, λοιπόν, ένα μεγάλο αριθμό χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας και ενδέχεται να γίνουν πελάτες σας.

Το βασικό ερώτημα είναι, με ποιο τρόπο μπορείτε να εμφανίζεστε στα πρώτα αποτελέσματα της Google;

Αρχικά, σημαντικό ρόλο παίζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, αφού η μηχανή αναζήτησης της Google αναδεικνύει ιδιαιτέρως τις ιστοσελίδες που προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο. Οι χρήστες του διαδικτύου θέλουν να διαβάσουν χρήσιμες, συνοπτικές και απλές πληροφορίες στην ιστοσελίδα σας, που θα μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να τις χρησιμοποιήσουν περαιτέρω. Προσπαθήστε με κάποιο τρόπο να κάνετε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας σας να νιώσουν σημαντικοί προσφέροντας τους αξία, όπου ως αποτέλεσμα θα υπάρχει μια θετική ανταπόκριση από μέρος του προς το brand σας.

Tip: Προσοχή, όταν το περιεχόμενο που ανεβάζεις πρόκειται να αναδημοσιευτεί από άλλες ιστοσελίδες, προσπάθησε κάθε φορά να διαμορφώνεις ιδιαίτερα και μοναδικά άρθρα. Επίσης καθιέρωσε σταθερό πρόγραμμα δημοσιεύσεων, καθώς είναι σημαντικό για την Google να ενημερώνετε συστηματικά την ιστοσελίδα σας.

Ακολούθως, δώστε προσοχή στα metadata και τα keywords:

 • Βελτιώστε τα metadata με σύντομες περιγραφές έως 70 χαρακτήρες στον τίτλο και έως 150 χαρακτήρες στην περιγραφή.
 • Χρησιμοποιείστε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά στο περιεχόμενο σας, καθώς αποτελούν τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναζητήσουν προϊόντα και υπηρεσίες του είδους σας. Φροντίστε όμως, να μην το παρακάνετε, γιατί δεν θα βγάζει νόημα και θα έχετε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.

Σημαντικός επίσης, παράγοντας για την εμφάνιση της σελίδας σας ψηλότερα στα αποτελέσματα της Google είναι οι χρήστες κινητών συσκευών (mobile users). Να θυμάστε ότι, θα πρέπει να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σωστά στους επισκέπτες από τις μικρές οθόνες των κινητών.

Τέλος, χρησιμοποιείστε επαρκώς τα διάφορα social media, καθώς μπορούν να φέρουν άμεσα επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Τα social media βοηθούν σημαντικά την αναγνωσιμότητα μιας σελίδας και την εμπιστοσύνη που εμπνέει στον κάθε χρήστη (trust), τα οποία θα ωθήσουν το website σας να εμφανίζεται “ψηλά” στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επιπρόσθετα, φροντίστε ώστε να περιλαμβάνονται σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας σας social sharing buttons για αύξηση του engagement και ακολούθως της επισκεψιμότητας σας, αλλά και social media buttons, για να είναι ευκολότερο για το χρήστη να περιηγηθεί στον κόσμο των κοινωνικών σας δικτύων.

#SEOTips #SocialSpaceAcademy #Seminars

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy