Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

Online Στρατηγική Προβολής της Επιχείρησης σας – Γιατί στο Instagram; Μέρος Α

Το Instagram, μια εφαρμογή – μέσο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες την επεξεργασία και κοινοποίηση φωτογραφιών και video, ξεπερνώντας τα 600 εκατομμύρια ενεργών χρηστών το Δεκέμβριο του 2016, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που επιθυμούν την online στρατηγική προβολής τους.

Δημιουργώντας και εσείς για την επιχείρηση σας ένα εταιρικό προφίλ και αναρτώντας καθημερινά ποιοτικό περιεχόμενο, αποκτάτε δέσμευση (το γνωστό πλέον «engagement») με το κοινό σας (τους γνωστούς «followers»). Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε το Instagram για να αυξήσετε την επιτυχία σας.

Μάθετε τώρα μερικά οφέλη του Instagram που μέχρι σήμερα πιθανό να αγνοούσατε.

 • Δυνατότητα διαφήμισης για κάθε εταιρικό προφίλ. Οποιαδήποτε επιχείρηση που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram μπορεί να διαφημιστεί.
 • Μεγαλύτερη διαδραστικότητα & αλληλεπίδραση με το κοινό. Το Instagram διαθέτει την πιο ενεργή και διαδραστική βάση χρηστών. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του Forrester Research, έχει φανεί ότι παράγει από 58 έως και 120 φορές μεγαλύτερη διάδραση από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται αναμφίβολα για το «βασιλιά της κοινωνικής δέσμευσης» («Social Engagement») και ένα εξαιρετικό μέσο για αλληλεπίδραση της επιχείρησης σας με χρήστες, λήψη ανατροφοδότησης για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και οικοδόμηση νέων σχέσεων μέσα από τα σχόλια των χρηστών στις φωτογραφίες και τα videos που κοινοποιεί το προφίλ της επιχείρησης σας.
 • Μάθετε τη γνώμη των πελατών σας – Λάβετε χρήσιμη ανατροφοδότηση. Πώς θα σας φαινόταν αν αυτή τη στιγμή κάποιοι χρήστες του Instagram δημοσιεύουν και μοιράζονται με το κοινό τους φωτογραφίες της επιχείρησής σας; Αν διαθέτετε φυσικό κατάστημα που επισκέπτονται πελάτες καθημερινά, οι χρήστες – επισκέπτες της επιχείρησής σας γίνονται δορυφόροι διαφημιστικής προβολής για εσάς, απλά ενεργοποιώντας το location στις φωτογραφίες και στα videos τους, και αυτό μάλιστα χωρίς να καταβάλετε οποιαδήποτε προσπάθεια. Δημοσιεύεστε μια φωτογραφία της επιχείρησης σας ενεργοποιώντας πρώτα το location και ακολούθως κάνοντας κλικ στο location σας δείτε τι έχουν δημοσιεύσει για σας οι πελάτες σας και μάθετε τι λένε για την επιχείρησή σας.

Μάθετε σε επόμενο άρθρο μερικά ακόμη οφέλη που παρέχει σε μια επιχείρηση το Instagram, το χρήσιμο και ευκολόχρηστο αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy