Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

Online Στρατηγική Προβολής της Επιχείρησης σας – Γιατί στο Instagram; Μέρος Β

Με βάση την προηγούμενη ανάρτηση μας, το Instagram ωφελεί την επιχείρησή σας, αφού τη συνδέει με τους πελάτες, οι οποίοι αλληλεπιδρούν με το εταιρικό προφίλ σας και σας παρέχουν ανατροφοδότηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, αποτελεί ένα πανεύκολο μέσο διαφημιστικής προβολής του φυσικού καταστήματος σας με δορυφόρους τους χρήστες – πελάτες της επιχείρησής σας. Μάθετε εδώ ακόμη μερικά οφέλη που παρέχει αυτό το χρήσιμο και ευκολόχρηστο δημοφιλές μέσο στον επιχειρηματικό κόσμο.

 • Χαμηλό κόστος & αποτελεσματική στόχευση. Με την συνεργασία Instagram και Facebook, στοχεύετε στο κοινό που σας ενδιαφέρει μέσα από την διαχείριση διαφημίσεων στο Facebook. Μπορείτε να επιλέξετε γεωγραφική περιοχή, φύλο, ηλικία ή ακόμη και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας που ταυτίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχετε, ενώ δημιουργείτε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια με ευέλικτο και χαμηλό κόστος ανά ημέρα.
 • Ανακαλύψτε νέο κοινό. Με ένα τουλάχιστον hashtag (για παράδειγμα την επωνυμία της επιχείρησης σας π.χ. #socialspaceacademy, ή ακόμη και την περιοχή δραστηριοτήτων σας π.χ. #nicosia), δώστε την ευκαιρία στους χρήστες να ανακαλύψουν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα σας, ακόμη κι αν δεν αποτελούν μέρος του κοινού σας. Ανακαλύψτε έτσι νέους δυνητικούς πελάτες.
 • Mobile-friendly διαφήμιση. Μετατρέψτε το προφίλ της επιχείρησης σας σε mobile-friendly, όπως απαιτεί η σύγχρονη αγορά. Η ιδιαίτερα διαδεδομένη χρήση των κινητών τηλεφώνων και των tablets σήμερα, έναντι της χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, απαιτεί την προώθηση και διαφήμιση της επιχείρησης σας σε ένα απόλυτα mobile-friendly περιβάλλον.
 • Δημοσίευση προσφορών & διαγωνισμών. Εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να ανακοινώσετε προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας αλλά και την δημοτικότητα της επιχείρησης σας σε ένα ευρύ κοινό.
 • Μοιραστείτε το περιεχόμενο του Instagram και στα υπόλοιπα κανάλια σας. Σημαντική είναι η δυνατότητα που παρέχει το Instagram για κοινοποίηση του περιεχομένου του προφίλ της επιχείρησης σας και σε άλλα κανάλια επικοινωνίας όπως είναι για παράδειγμα το Facebook ή το Twitter.
 • Προωθείστε τις πωλήσεις σας. Με το Instagram ως πλατφόρμα οπτικοακουστικού περιεχομένου αλλά και αποτελεσματικού καναλιού απευθείας πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, η δημιουργία μιας ελκυστικής εικόνας ενός προϊόντος και η προώθηση της με σκοπό την πώληση αποτελεί μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Ο βασιλιάς της «κοινωνικής δέσμευσης» λοιπόν το Instagram, με κάθε χρήστη του να αποτελεί ένα πιθανό νέο πελάτη για την επιχείρησή σας. Η δυνατή παρουσία της επιχείρησης σας και συνεπώς η αύξηση των εσόδων της γίνεται εφικτή χάρη στις τεράστιες δυνατότητες της εφαρμογής αυτής για online στρατηγική προβολής της.

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy