Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

Τα οφέλη και οι προκλήσεις που παρουσιάζει ένα e-shop

Η εξάπλωση του διαδικτύου και ο αυξημένος μέσος όρος χρόνου που αφιερώνει ο χρήστης online, ήταν αρκετά για να εδραιώσουν και τα e-shop ως βασικό στοιχείο της καθημερινότητας τους. Η ευκολία της αναζήτησης των προϊόντων, η μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά και οι βολικές ώρες οδήγησαν πολλούς καταναλωτές να διενεργούν μεγάλο ποσοστό των αγορών τους μέσω διαδικτύου.

Η παρουσία ενός e-shop – είτε μόνο του, είτε σε συνδυασμό με φυσική παρουσία καταστήματος, δίνει πολλά οφέλη όμως και στην ίδια την επιχείρηση, αφού έχει σίγουρη αύξηση των πωλήσεων της, ικανοποιεί άμεσα τον πελάτη της, και καταρρίπτει τα γεωγραφικά όρια, με στόχευση κοινού ανά το παγκόσμιο.

Η δημιουργία και συντήρηση ενός e-shop βέβαια παρουσιάζει συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναφερόμαστε δηλαδή σε λόγους, οι οποίοι θα μειώσουν την επισκεψιμότητα του και ακολούθως την αποτελεσματικότητα του, με βασική την μείωση πωλήσεων. Στη χαμηλή επισκεψιμότητα σίγουρα ευθύνεται η λάθος προώθηση, η οποία δεν επιτυγχάνει απήχηση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης η λάθος κατασκευή της σελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε σε θέματα φόρτωσης της σελίδας, είτε σε θέματα των διαδικασιών για αγορά από το κατάστημα, μπορεί να κοστίσει αρκετά στην επιχείρηση σας.

Και τέλος, βασικό ρόλο παίζει η σωστή παρουσίαση του προϊόντος σας ή της υπηρεσίας, με ελκυστική φωτογραφία και περιγραφή, και σίγουρα χαμηλότερη τιμή από την τιμή στο φυσικό κατάστημα.

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy