Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Marketing Masterclass

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (MARKETING MASTERCLASS)

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Οι συνθήκες στην αγορά έχουν αλλάξει δραματικά. Οι πωλήσεις μειώνονται, επιχειρήσεις «πυροτεχνήματα» ενισχύουν την κακή ανταγωνιστικότητα και οδηγούν τους –απαιτητικούς- πελάτες μακριά από τις επιχειρήσεις. Η κάθε επιχείρηση σήμερα έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να διαφοροποιηθεί μέσω ενός ισχυρού μίγματος μάρκετινγκ ώστε να επιβιώσει.

Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις, δεξιότητες και εφόδια που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να διασφαλίσουν την επιβίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους μέσα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  Πληροφορίες Διεξαγωγής

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy