Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

3 Λόγοι: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε Instagram hashtags!

Τα Instagram Hashtags κατηγοριοποιούν το περιεχόμενο και το κάνουν εύκολο να εντοπιστεί από τους  χρήστες που αναζητούν ένα συγκεκριμένο Hashtag. Το σωστό Hashtag θα προωθήσει το brand σε ένα πολυπληθές και στοχευμένο κοινό. Κάνοντας την εταιρεία ορατή στο Instagram, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να προσελκύσετε νέους followers, να αποκτήσετε περισσότερα likes και να γίνετε πιο ελκυστικοί.

Πόσα Instagram Hashtags πρέπει να χρησιμοποιείτε;

 • Αναρτήσεις με 4 ή 5 Hashtags έχουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις συγκριτικά με αναρτήσεις που δεν έχουν κανένα Hashtag. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε κάθε ανάρτηση πρέπει να υπάρχουν 30 Hashtags ( το επιτρεπτό όριο) ανά ανάρτηση στο Instagram. Με το να τοποθετείτε τα πιο αναγνωρίσιμα Hashtags στις αναρτήσεις σας, μπορεί  να κερδίσετε νέους followers.

Χρήση brand Hashtags στο Instagram.

 • Τα brand Hashtags είναι μοναδικά hashtags που αφορούν την εταιρεία ή μία καμπάνια σας. Θα μπορούσε να είναι απλά το όνομα της εταιρείας, το tagline ή το όνομα ενός από τα προϊόντα σας.
 • Η δημιουργία Hashtags για μία συγκεκριμένη καμπάνια, σας επιτρέπει να προσελκύσετε περισσότερο ενδιαφέρον και έτσι να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας της.  Επίσης η σωστή χρήση των Hashtag επιτρέπει την οργάνωση σε μία σελίδα όλων των αναρτήσεων που γίνονται tag με το συγκεκριμένο Hashtag.

Σύντομα, απλά και εύκολα στην κατανόηση brand Hashtags.

 • Η χρήση σύντομων και απλών hashtags διευκολύνει τους πελάτες να θυμούνται εύκολα το περιεχόμενο. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι καθώς και να χρησιμοποιείτε συντομογραφίες σε μεγάλα Hashtags.

 

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy