Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

Επιτυχία της SocialSpace Academy στον διαγωνισμό του ΥΠΠ για το ευρωπαϊκό έργο EPALE – Ανάληψη Σύμβασης

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός SocialSpace Academy κέρδισε τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EPALE, με θέμα την επιμόρφωση των μελών της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της πλατφόρμας EPALE στην Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SocialSpace Academy,  κ. Γιώργος Πετρακίδης και ο Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης, Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ( Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού) κατά την υπογραφή της Σύμβασης.

Πιο συγκεκριμένα,. αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί  η Παροχή Υπηρεσιών Επιμόρφωσης για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την πλατφόρμα EPALE, στο πλαίσιο του προγράμματος Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ευρώπη «EPALE». Μέρος της Επιμόρφωσης είναι η διεξαγωγή 2 εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τίτλο « Digital Marketing and Social Media Communication» και «Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων EPALE– Αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στην Εκπαίδευση»

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία θα ολοκληρώσει η SocialSpace Academy θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαδοχικές ημέρες.

Το πρώτο πρόγραμμα απευθύνεται στα μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης (ΕΥΥ) της EPALE και σε συνεργάτες της ΕΥΥ που εμπλέκονται με την εκπαίδευση ενηλίκων και σκοπό έχει την ανάπτυξη μίας ψηφιακής στρατηγικής για την προώθηση της πλατφόρμας στο ευρύτερο κοινό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καλύψει, ανάμεσα σε άλλα, ένα μεγάλο φάσμα του Digital Marketing όπως Social Media Marketing, Content Marketing, SEO, Email Marketing κ.α.

Το δεύτερο πρόγραμμα απευθύνεται σε Εκπαιδευτές Ενηλίκων και σε άτομα που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και οι οποίοι χρησιμοποιούν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα EPALE. Σκοπός του προγράμματος είναι η παρουσίαση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας καθώς και των επιμέρους εργαλείων.

Σημειώνεται πως, η δημιουργία της EPALE χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εκπαίδευση ενηλίκων στην Ευρώπη. Στην πλατφόρμα μπορούν να εγγραφούν όλοι οι οργανισμοί και τα άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με την παροχή εκπαίδευσης ενηλίκων. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές ενηλίκων, ακαδημαϊκοί και ερευνητές, υπεύθυνοι χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής, πανεπιστήμια, κολλέγια, σύνδεσμοι και μη κυβερνητικοί οργανισμοί που στόχο έχουν την ανάδειξη και προώθηση της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν και να συμμετέχουν σε σεμινάρια που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα. Μπορούν να αναζητούν άρθρα, ειδήσεις και στατιστικά στοιχεία από επίσημες δημοσιεύσεις ή και να συμμετέχουν σε χώρους συζητήσεων για θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων, δράττοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν εμπειρογνώμονες και οργανισμούς εκπαίδευσης ενηλίκων από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν στην EPALE εκδηλώσεις, σεμινάρια και συνέδρια στην εκπαίδευση ενηλίκων ώστε να γίνουν γνωστά σε όλη την Ευρώπη, γνωστοποιώντας παράλληλα και το προφίλ του οργανισμού τους καθώς και άλλο περιεχόμενο όπως άρθρα, ειδήσεις και εκπαιδευτικό υλικό. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού χαιρετίζει την ιδέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δημιουργία μιας τέτοιας πλατφόρμας και ταυτόχρονα υποστηρίζει τη διάχυσή της στην Κύπρο.

Με την ευκαιρία, αυτής της ενημέρωσης, προτρέπεστε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της EPALE και να εγγραφείτε στην πλατφόρμα (www.ec.europa.eu/epale/el).

 

   

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy