Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
THE DIGITAL CUSTOMER JOURNEY: DIGITAL BRANDING & SOCIAL MEDIA ACTION PLAN, TIPS, ADVICE DURING THE CORONAVIRUS CRISIS

The Digital Customer Journey: Digital Branding & Social Media Action Plan, Tips & Advice during the Coronavirus Crisis

ΔΩΡΕΑΝ LIVE WEBINAR

ΤΡΙΤΗ 28/04, 16:00 - 18:00

Η τρέχουσα παγκόσμια επιδημία λοίμωξης COVID 19 η οποία προκλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό SARS-Cov2 έχει επηρεάσει και τη λειτουργία και δραστηριότητα των επιχειρήσεών μας και ως εκ τούτου και την διαδικτυακή παρουσία όλων των επιχειρήσεων.

Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι, αυτή η κατάσταση σε κάποια φάση θα τελειώσει, άρα εμείς πρέπει να έχουμε ήδη οργανωθεί για το πώς θα επανακάμψουμε και όχι να καθόμαστε με δεμένα χέρια αφήνοντας ανενεργά όλα τα διαδικτυακά προτερήματα που διαθέτουμε στο οπλοστάσιο μας.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σκοπός του webinar είναι να σας βοηθήσει με συμβουλές και εργαλεία στο πώς να αναδιαμορφώσετε της ψηφιακή σας επικοινωνία για να προσαρμοστείτε ομαλά στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πρωτοφανής παγκόσμια κρίση του κορονοϊού, ώστε να διατηρήσετε, ή και ακόμη να διευρύνετε το ψηφιακό σας Brand.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 1. Θα αναγνωρίσετε τα 5 βασικά στάδια που ακολουθεί ο πελάτης σας από την στιγμή που βλέπει για πρώτη φορά την κοινοποίηση ή την διαφήμισή σας μέχρι την στιγμή που αγοράζει από εσάς (Conversion), καθώς και πώς το κάθε ένα από αυτά επηρεάζει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, από τα κοινωνικά δίκτυα μέχρι και την ιστοσελίδα σας.
 2. Θα ανακαλύψετε πώς να αναπτύξετε και να διαμορφώσετε το οπλοστάσιο σας με σημαντικό υλικό (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, κα.) το οποίο θα διοχετεύσετε στρατηγικά σε όλα σας τα ψηφιακά μέσα.
 1. Θα μάθετε πώς να σχεδιάσετε στρατηγικές ανάπτυξης και διαχείρισης των Online Reviews με έμφαση το Facebook και την Google.
 2. Θα παρουσιαστούν εφαρμόσιμα μοντέλα διαφημίσεων Remarketing & Retargeting και θα αντιληφθείτε πώς μπορούν να αξιοποιηθούν στην εταιρεία σας.
 3. Θα μάθετε τους βασικούς πυλώνες ενός αποδοτικού Digital Marketing plan, βασισμένο σε τεχνολογίες και μοντέλα Social Media, ψηφιακή διαφήμιση σε Facebook, Instagram και Google, Search Engine Optimization (SEO) καθώς και Email & Mobile Marketing

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ WEBINAR:

 1. θα δοθούν αρκετά παραδείγματα και case studies για διάφορους κλάδους, με έμφαση τα Ξενοδοχεία, Καταστήματα, Γυμναστήρια, Αισθητικούς και άλλες Υπηρεσίες.
 2. θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε γραπτώς ερωτήματα που σας απασχολούν και στα οποία θα πάρετε απαντήσεις και εισηγήσεις.

#SocialSpaceAcademyΣας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές γι'αυτό το Webinar έχουν ολοκληρωθεί!

Κάντε εγγραφή στο Mailing List μας για να είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για την επόμενη διεξαγωγή.

Eggrafi

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ WEBINAR:


© 2010 - 2020 SocialSpace Academy. All Rights Reserved.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

Contact

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy