Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088
Socialspace academy

6 ιδιαιτέρως χρήσιμα tips για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου

Η σωστή διαχείριση του χρόνου σας, σας επιτρέπει να εργάζεστε εξυπνότερα – και όχι σκληρότερα – έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες σε λιγότερο χρόνο, αλλά και να πετύχετε τα θεμιτά αποτελέσματα, ακόμα και όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και οι πιέσεις παραμένουν υψηλές. Η αποτυχία του κατάλληλου προγραμματισμού διαχείρισης χρόνου επηρεάζει αρνητικά την αποτελεσματικότητα σας και σας

προκαλεί άγχος, το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Με ποιους τρόπους, λοιπόν, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον χρόνο σας και να μειώσετε το άγχος σας, όταν όλα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα τριγύρω σας;

Όταν γνωρίζετε επαρκώς το αντικείμενο σας και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντα σας, είστε σε θέση να θέσετε περισσότερο έλεγχο στον προγραμματισμό του χρόνου σας, βοηθώντας έτσι και στην καλύτερη λειτουργία σας στην ομάδα με λιγότερο κόπο και εξοικονομώντας χρόνο.

Επίσης, πιο κάτω βρείτε 6 χρήσιμα tips για να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας:

 • Οργανώστε καλύτερα τον χώρο σας όπου πραγματοποιείτε τις δραστηριότητες σας, αφού θα σας δώσει την ευελιξία να εργάζεστε χωρίς περιττό χάσιμο χρόνο στη συνεχή προσπάθεια για οργάνωση του.
 • Προσπαθήστε να εντάξετε στις διάφορες δραστηριότητες σας την υπάρχουσα τεχνολογία, η οποία θα σας διευκολύνει την ολοκλήρωση της εργασία σας σε λιγότερο χρόνο.
 • Φροντίστε ώστε, όλο το δυναμικό της ομάδας σας να έχει κατανοήσει πλήρως τα καθήκοντα του, καθώς μία από τις σημαντικότερες αιτίες χαμηλής αποδοτικότητας είναι όταν ο υπάλληλος δεν έχει αντιληφθεί πλήρως τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες που του έχουν κατατεθεί.
 • Όταν ξεκινάτε την υλοποίηση μιας δραστηριότητας σας, πρέπει να είστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε χωρίς οποιαδήποτε παρεμβολή. Εάν η προσοχή σας βρίσκεται κάπου αλλού, τότε ο πολύτιμος σας χρόνος χάνεται και επίσης έχετε μεγάλη πιθανότητα το αποτέλεσμα σας να μην είναι το αναμενόμενο.
 • Δώστε όνομα σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Τοποθετήστε συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους, όπως για παράδειγμα “Θέλω να αυξήσω τις πωλήσεις μου κατά 20% μέσα στους επόμενους 2 μήνες στους παρακάτω τομείς”, η οποία είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση του στόχου, που συντελεί στην καλύτερη κατανόησή της από τους εργαζομένους σας.
 • Να ολοκληρώνετε πάντοτε τις δικές σας ενέργειές και να έχετε απαίτηση από το προσωπικό σας να ολοκληρώνει τις δικές του εργασίες και να μην τις αφήνει ημιτελείς. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι θα παραγάγετε όλοι μαζί αυτό που καθορίστηκε μέσα στο επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα που είχατε ορίσει.

Η κατάλληλη διαχείριση χρόνου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής και αποτελεσματικής διαχείρισης έργων, αφού είναι ο βασικός παράγοντας για να παραδίδονται τα έργα ανάμεσα στα επιθυμητά χρονικά πλαίσια, χωρίς δραματικές αποκλείσεις.

#TimeManagement #SocialSpaceAcademy #Seminars

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy