Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Συμμετοχή στο 16th Careers Exhibition Day for Students and Alumni

Δυναμική ήταν η συμμετοχή του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού οργανισμού μας SocialSpace Academy στην ετήσια έκθεση «16 Careers Exhibition Day for Students and Alumni», που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 16 Μαρτίου 2017, στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Η συμμετοχή μας στην φετινή έκθεση επαγγελμάτων έδωσε την ευκαιρία τόσο σε φοιτητές όσο και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να έρθουν σε επαφή με το προσωπικό μας και να ενημερωθούν σφαιρικά για την ακαδημία, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τις πιστοποιήσεις  που μπορεί ένας εκπαιδευόμενος να αποκτήσει κοντά μας. Οι φοιτητές επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του εκπαιδευτικού μας κέντρου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς σχετικά με τα καινούρια επιχορηγημένα και ανοικτά σεμινάρια που θα προσφέρει η εταιρεία μας στη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου στους τομείς του Digital Marketing, της Εκπαίδευσης & Διοίκησης, του Project & Risk Management, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Marketing και των Πωλήσεων, της Επεξεργασίας Video και της Δισδιάστατης και Τρισδιάστατης Σχεδίασης.

Η έκθεση επαγγελμάτων παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και χρήσιμη, αφού άφησε ικανοποιημένους τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους εκθέτες.

Please Share:

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy