Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Η SocialSpace Academy αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της διεθνούς πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού SHRM στην Κύπρο σε συνεργασία με τον ελληνικό φορέα πιστοποίησης Certiroup.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ – Η SocialSpace Academy, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, έχει απονεμηθεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία της γνωστής Αμερικανικής πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού SHRM στην Κύπρο, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Certigroup.

Η SocialSpace Academy είναι ένας κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, της Τεχνολογίας, του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, και άλλων, με έδρα την Κύπρο. Η SHRM (https://www.shrm.org) είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική οργάνωση HR στον κόσμο, με πάνω από 100.000 μέλη σε 165 χώρες. Ο Certigroup (https://certifigroup.com) είναι ένας Αναγνωρισμένος Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης που παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση σε διάφορους τομείς του επιχειρείν.

Η πιστοποίηση SHRM είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση που επιβεβαιώνει την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις δεξιότητες ενός επαγγελματία HR. Οι τρεις βασικές πιστοποιήσεις της SHRM είναι οι SHRM-CP (Certified Professional), SHRM-SCP (Senior Certified Professional), και SHRM Essentials of Human Resources (HR), οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων HR, από την ανάπτυξη ταλέντων και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, μέχρι τη στρατηγική ανθρώπινων πόρων.

Οι πιστοποιήσεις SHRM παρέχουν στους υποψήφιους πολλά οφέλη καθώς επιβεβαιώνουν την εμπειρία και τις δεξιότητες τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, αυξάνουν την αξιοπιστία τους στην αγορά εργασίας και συμβάλουν άμεσα στην προαγωγή της καριέρας τους. Επιπλέον, οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες HR μπορούν να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο και να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πόρων και εργαλείων.

Η συνεργασία της SocialSpace Academy με την SHRM και τον φορέα Certigroup ανοίγει νέες προοπτικές για τους επαγγελματίες HR στην Κύπρο, προσφέροντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πιστοποιήσεις, επισκεφθείτε τις πιο κάτω ιστοσελίδες:

https://www.socialspaceacademy.com/shrm-certification-exam-preparation-for-shrm-cp-shrm-scp/

https://www.socialspaceacademy.com/shrm-essentials-of-human-resources-hr-certification-anad/

 

 

Πηγή

https://www.socialspaceacademy.com

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy