Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

BIM: Building Information Modeling

BIM: ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

BIM (Building Information Modeling) εξηγείται ως: Μια ψηφιακή αναπαράσταση των φυσικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών ενός έργου ή εγκατάστασης. Ένα έργο σε BIM είναι μια κοινή βάση γνώσης για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση. Αποτελεί έτσι μια αξιόπιστη βάση για τη λήψη αποφάσεων κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου. Ορίζει το υφιστάμενο έργο από την αρχική σύλληψη έως την κατεδάφιση.

Πρόκειται για μια καινούργια προσέγγιση στην μεθοδολογία παραγωγής έργων, με συνέργεια και ανοικτή σε όλους τους εμπλεκόμενους από τον/τους ιδιοκτήτες (χρηματοδότες), μελετητές, μηχανικούς, κατασκευαστές, προμηθευτές μέχρι τους διαχειριστές του έργου.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  «Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.»

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  «Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.»

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy