Νέος Κύκλος Προγραμμάτων 2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2020

Για ακόμα μια χρονιά παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που έχει ως σκοπό την αναβάθμιση των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων. Προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Προγράμματα Digital Marketing, Oργάνωσης και Διοίκησης προσωπικού, Project Management, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δημιουργίας Ιστοσελίδων, Γραφιστικά, Επεξεργασίας Βίντεο και Δημιουργίας Effects, Σχεδίασης Αρχιτεκτονικών Έργων για μία επιτυχημένη και δομημένη καριέρα που απογειώνει και καταξιώνει κάθε σωστό επαγγελματία.

Με άριστους εκπαιδευτές και εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένα προγράμματα, άρτιες αίθουσες εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, επιλογές γευμάτων και για τους πιο απαιτητικούς, πιστοποιημένη και με ISO 9001:2015,η SocialSpace Academy κάνει την επαγγελματική κατάρτιση μία πλήρη και απολαυστική εμπειρία.


SocialSpace Academy Track record

#SocialSpaceAcademy

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δες εδώ τα διαθέσιμα σεμινάρια του 6μήνου, βρες αυτό που σου ταιριάζει, πιστοποιήσου και γίνε περιζήτητος!!

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα μας παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
© 2010 - 2020 SocialSpace Academy. All Rights Reserved.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy