Προσαρμογή της Eταιρείας στην μεταβαλλόμενη αγορά αξιοποιώντας καινοτόμες προσεγγίσεις Ανθρώπινου Δυναμικού

Αποτελεσματική διαχείριση της Αλλαγής με έμφαση το Ανθρώπινο Δυναμικό και τη δέσμευσή του απέναντι στην Εταιρεία/Οργανισμό

Δωρεάν Εκπαίδευση και Συμβουλευτική για Εταιρείες και Οργανισμούς!

100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑνΑΔ

Το σεμινάριο δίνει έμφαση στις κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες λόγω της συνεχομένης αλλαγής στο περιβάλλον τους και την ανάγκη για ανάληψη δέσμευσης (engagement) του Οργανισμού και προσαρμογή στην αλλαγή.

Αλλαγή μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε μπορεί να επηρεάζει τη συνεχόμενη ροή της εταιρείας/Οργανισμού. Για παράδειγμα, εξωτερική αλλαγή μπορεί να θεωρηθεί η κρίση Covid-19, ενώ εσωτερική αλλαγή μπορεί να είναι η αλλαγή σε κάποιο σύστημα/τεχνολογία μέσα στην εταιρεία/Οργανισμό.

Το πρόγραμμα αυτό είναι 100% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην εταιρεία/Οργανισμό σας.

Για να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες προκλήσεις, οι διευθυντές οφείλουν να δεσμεύσουν και να παρακινήσουν  το προσωπικό τους, και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούν στους πιο κάτω πυλώνες:

 • Αποδοτική διαχείριση του προσωπικού και ομάδων τμημάτων, ώστε να γίνει πιο δεκτικό, συνεργάσιμο και αποδοτικό το ανθρώπινο δυναμικό ως προς τις αλλαγές που έπονται.
 • Σωστή αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού και «δέσμευσή» τους απέναντι στις στρατηγικές/πρόγραμμα/προγραμματισμό/δράση του Οργανισμού
 • Δημιουργία παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος στον Οργανισμό και χρήση καλών πρακτικών διοίκησης
 • Αποτελεσματική διαχείριση έργων (projects) που αποσκοπούν στην προσαρμογή στην αλλαγή εντός του Οργανισμού

Το πρόγραμμα αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική ανάπτυξη των Managers καθώς τους ενδυναμώνει στο να λαμβάνουν και να υλοποιούν πιο σωστές αποφάσεις.

Σε ποιους απευθύνεται;


Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Ανώτερα διευθυντικά στελέχη, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης Διευθυντές και προϊστάμενοι τμημάτων.

ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


Το πρόγραμμα αυτό θεωρείται ζωτικής σημασίας και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευση και 4 ώρες επίσκεψη του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην επιχείρηση σας. Στόχος της επίσκεψης είναι η εφαρμογή των όσων θα διδαχθείτε στα δικά σας δεδομένα. Επίσης στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα θέματα που σας απασχολούν στη λεπτομέρεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Ημερομηνίες : 4, 6, 11 & 13 Νοεμβρίου

Ώρες : 10:00 - 13:45

Κόστος Συμμετοχής : €0 + ΦΠΑ


SocialSpace Academy Track record

#SocialSpaceAcademy

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ© 2010 - 2020 SocialSpace Academy. All Rights Reserved.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy