Πώς μπορεί η εταιρεία/οργανισμός να ανταποκρίνεται σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει αξιοποιώντας καινοτόμες προσεγγίσεις όσον αφορά το Ανθρώπινο Δυναμικό

Πώς μπορεί η εταιρεία/οργανισμός να ανταποκρίνεται σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει αξιοποιώντας καινοτόμες προσεγγίσεις όσον αφορά το Ανθρώπινο Δυναμικό

100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑνΑΔ

Δωρεάν Εκπαίδευση και Συμβουλευτική για Εταιρείες και Οργανισμούς!

Το σεμινάριο δίνει έμφαση στις κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες λόγω της συνεχομένης αλλαγής στο περιβάλλον τους και την ανάγκη για ανάληψη δέσμευσης (engagement) του Οργανισμού και προσαρμογή στην αλλαγή.

Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις οι διευθυντές θα πρέπει να «δεσμεύσουν/ συμπλέξουν/ εμπλέξουν» το προσωπικό τους. Για να το πέτυχουν αυτό θα πρέπει να εργαστούν στους πιο κάτω πυλώνες:

  • Αποδοτική διαχείριση του προσωπικού και ομάδων τμημάτων, ώστε να γίνει πιο δεκτικό, συνεργάσιμο και αποδοτικό το ανθρώπινο δυναμικό ως προς τις αλλαγές που έπονται.
  • Σωστή αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού και «δέσμευσή» τους απέναντι στις στρατηγικές/πρόγραμμα/προγραμματισμό/δράση του Οργανισμού
  • Δημιουργία παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος στον Οργανισμό και χρήση καλών πρακτικών διοίκησης
  • Αποτελεσματική διαχείριση έργων (projects) που αποσκοπούν στην προσαρμογή στην αλλαγή εντός του Οργανισμού

Το πρόγραμμα αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική ανάπτυξη των Managers καθώς τους ενδυναμώνει στο να λαμβάνουν και να υλοποιούν πιο σωστές αποφάσεις.

Πώς προετοιμάζω τον Οργανισμό/προσωπικό/ομάδα για τις επερχόμενες αλλαγές


 1. θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε σωστά το προσωπικό και ομάδες τμημάτων, ώστε να γίνει πιο δεκτικό, συνεργάσιμο και αποδοτικό ως προς τις αλλαγές που έπονται.
 2. Θα αναπτύξετε διαδικασίες καλύτερης ενσωμάτωσης στην μεταβαλλόμενη κουλτούρα του Οργανισμού σας καθώς και δεξιότητες καινοτομίας.

ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


Το πρόγραμμα αυτό θεωρείται ζωτικής σημασίας και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευση και 4 ώρες επίσκεψη του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην επιχείρηση σας. Στόχος της επίσκεψης είναι η εφαρμογή των όσων θα διδαχθείτε στα δικά σας δεδομένα. Επίσης στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα θέματα που σας απασχολούν στη λεπτομέρεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Ημερομηνίες : 22, 24, 29 & 31 Ιουλίου

Ώρες : 10:00 - 13:45

Κόστος Συμμετοχής : €0


SocialSpace Academy Track record

#SocialSpaceAcademy

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ© 2010 - 2020 SocialSpace Academy. All Rights Reserved.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  1ος  &  2ος  Όροφος,
  1070, Λευκωσία, Κύπρος

 • 70.088.088 / +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy