Αναβάθμιση του Επιχειρηματικού μοντέλου μέσω καινοτόμων δράσεων

Ενισχύοντας τις ικανότητες της μικρής επιχείρησης για ανάπτυξη: Αναβάθμιση του επιχειρηματικού μοντέλου μέσω καινοτόμων δράσεων

Το Πρόγραμμα διεξάγεται και Διαδικτυακά (Live Online Classroom )

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά  τη δυναμική πολλών επιχειρήσεων. Οι μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, πρέπει να προσαρμοστούν στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον για 3 λόγους, 1) το επιχειρηματικό τους μοντέλο χρειάζεται εκσυγχρονισμό, 2) το προϊόν τους ίσως να μην  είναι αποτελεσματικό δεδομένου ότι οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν, και 3) η παροχή της πρότασης αξίας χρειάζεται αναβάθμιση.

Για να μπορέσουν να δράσουν αποτελεσματικά οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές μικρών επιχειρήσεων θα πρέπει να μάθουν πώς να αξιολογούν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να εντοπίζουν ευκαιρίες για βελτίωσή του. Αυτό θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν μοναδικά στρατηγικά και επιχειρησιακά πλεονεκτήματα που θα κτίσουν αξία τόσο στη επιχείρηση όσο και στους πελάτες.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ– ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy