Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22.261.088
 • Αγγλικα
 • Ελληνικα

DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL DIPLOMA (DMPD)
By SocialSpace Academy

Έναρξη:
20 Οκτωβρίου 2020
ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ
ΔΕΥ/ΛΕΠΤΑ
ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ
ΔΕΥ/ΛΕΠΤΑ
Eggrafi
Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

Γίνε και εσυ Certified Digital Marketing Professional
...και απογειώσε την καριέρα σου!

63 ΩΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Live Online Classroom

Το πλέον Αναγνωρισμένο και Εδραιωμένο Δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Social Media στην Κύπρο… και Επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ!

 • Αναβάθμισε την αξιοπιστία σου

  Μία επίσημη πιστοποίηση από έναν καταξιωμένο οργανισμό όπως την SocialSpace Academy προσδίδει κατοχύρωση, καταξίωση, κύρος και σαφώς σας παρέχει ένα ανταγωνιστικό προβάδισμα στην επιλογή του ατόμου/εταιρείας σας από δυνητικούς πελάτες ή εργοδότες.

  Το Digital Marketing Professional Diploma το εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες και διαφημιστικά γραφεία στην Κύπρο. Όταν πιστοποιηθείτε από την SocialSpace Academy, οι πελάτες και οι συνεργάτες σας γνωρίζουν ότι είστε πραγματικός επαγγελματίας του κλάδου, και έτσι θα μπορούν να σας εμπιστευθούν με ασφάλεια.

 • Ως ιδιοκτήτης/αρμόδιος ανέπτυξε αποδοτική γλώσσα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας

  Θα αναπτύξετε την γλώσσα επικοινωνίας με τους εξωτερικούς σας συνεργάτες (Διαφημιστές, διαχειριστές των κοινωνικών σας δικτύων, σχεδιαστές και διαχειριστές της ιστοσελίδας, SEO Experts, κα.) ώστε να μπορείτε να εξασκείτε καλύτερο έλεγχο στα παραδοτέα και να εισπράττετε περισσότερα για τα χρήματα που πληρώνετε.

 • Εξελίξου παράλληλα με την ψηφιακή εποχή

  Καθώς άτομα και εταιρείες ενσωματώνουν όλο και περισσότερο την ψηφιακή τεχνολογία στις δραστηριότητές τους, το ψηφιακό μάρκετινγκ κερδίζει συνεχώς έδαφος με αποτέλεσμα να αποτελεί και μια ισχυρά αναπτυσσόμενη επιλογή καριέρας. Έτσι, η παρακολούθηση ενός καλού εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει και πιστοποίηση πάνω στο Digital Marketing σας παρέχει καθοδήγηση, κατάρτιση καθώς και δικτύωση με άτομα από τον σχετικό κλάδο.
 • Γίνε και παρέμεινε αναντικατάστατος

  Με την πιστοποίηση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ γίνεστε απαραίτητοι στον χώρο σας αφού αποκτάτε κατάρτιση και εξειδίκευση σε σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα και εμπορικές τάσεις και παραμένετε ανταγωνιστικοί. Ταυτόχρονα, προσφέρετε πραγματική αξία και όφελος στην εταιρεία σας.

 • Αποκτήστε κύρος και αυτονομία

  Μέσω του Digital Marketing Professional Diploma στην Κυπρο, κατοχυρώνετε τις ικανότητές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, εμπλουτίζετε το βιογραφικό σας, κερδίζετε γνώσεις και αυτοπεποίθηση και μπορείτε να αναλάβετε, αυτόνομα, έργα εντός και εκτός εταιρείας.

  Αυτό το εξελιγμένο πρόγραμμα πρόκειται να σας δώσει ολοκληρωμένες και εκσυγχρονισμένες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο του Digital Marketing και θα σας κάνει περιζήτητους!

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
Κράτησε την θέση σου Τώρα!
Περιορισμένος Αριθμός θέσεωνΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL DIPLOMA

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ CERTIFIED DIGITAL MARKETING PROFESSIONALS ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ...

 • Αναπτύσσετε στρατηγικές στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) για προσέλκυση νέων πελατών και να διαχειρίζεστε επαγγελματικά εταιρικά accounts σε Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter και YouTube.

 • Εφαρμόζετε πρακτικές μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας και engagement με τους followers σας μέσω Content Marketing, με σκοπό την μετατροπή τους σε πιστούς πελάτες και Micro-Influencers.

 • Κατανοείτε και να αναλύετε τις διάφορες μορφές διαφήμισης (κειμένου, εικόνας, video, responsive, event, carousel, email, κ.α.) και να κάνετε αποδοτική χρήση αναλόγως των στόχων της διαφημιστικής καμπανιάς.

 • Δημιουργείτε στην πράξη και να βελτιστοποιείτε διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Google Ads σε Google, YouTube και Gmail και μέσω του Facebook Ad Manager σε Facebook, Instagram και Messenger και να αξιοποιείτε την δυναμική του Remarketing

 • Εφαρμόζετε τεχνικές και στρατηγικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (Search Engine Optimization - SEO), οι οποίες θα ανεβάσουν την σελίδα σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.

 • Να κατανοείτε και να αναλύετε τα στατιστικά στοιχεία (Google Analytics) για την αναγνώριση ευκαιριών και αδυναμιών μέσω δημιουργίας δυναμικών reports με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ιστοσελίδας σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL DIPLOMA

 • Joanna Kyriacou

  “By following Digital Marketing Professional Diploma (DMPD) I’ve improved my knowledge and discovered the magical secrets of the digital marketing world. My biggest win was when I solved a major issue on one of my projects web page, that saved my company tons of cash. Excellent program, very challenging and definitely rewarding!”

  Joanna Kyriacou
  Marketing Executive of The Prosperity Group.

 • Anastasia Nicolaou

  “Thank you for the interesting seminars on Digital Marketing! I found the course incredibly useful. Special thanks to the trainers Mr Andreas and Mr Giorgos for the interactive sessions and professional knowledge and support! Highly recommended for an inspiring learning experience:)”

  Anastasia Nicolaou
  FOSS Research Centre for Sustainable Energy, University of Cyprus.

 • Georgina Karaoli

  “Social Media Marketing Training was exceptional! Fun yet informative, really helped me to understand the philosophy behind each Social Media Platform and the audience that each one attracts & how. The test & assignment in the end is a great way to absorb and crystallise all the given info during the training. I highly recommend it”

  Georgina Karaoli
  Institute of Development Ltd, N. Charalambous .

  • Μίλτος Σουτζής - P.S Mind Business

   Digital Marketing Professional Diploma

  • Ευτυχία Ανδρέου - Sigma TV & Radio

   Digital Marketing Professional Diploma

  • Λίζα Γιωρκάτζη & Νεόφυτος Παντελή - Unicars Ltd

   Digital Marketing Professional Diploma

   ΕΝΑΡΞΗ: 22 Σεπτεμβρίου 2020

   Eggrafi

   ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
   ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
   ΑΝΑΔ ΚΥΠΡΟΥ

   ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

   • Γιώργος Πετρακίδης
   • Αντρέας Αντωνιάδης
   • Παναγιώτης Λοΐζου
   • Άλεξ (Axel) Σαββίδης
   • Γιώργος Πετρακίδης

    Γιώργος Πετρακίδης

    Digital Marketing Strategist, Consultant & Trainer

    Διαθέτοντας πέραν των 20 ετών εμπειρία στο Digital Marketing, Strategy Development, και Consulting & training σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, και ως ιδρυτής του Οργανισμού The Cyprus Institute of Business, Innovation and Technology (CIBIT), της SocialSpace Academy και της SocialSpace Global Media, Ο κ Πετρακίδης έχει εκπαιδεύσει και συμβουλεύσει πέραν των 1.000 εταιρειών και 2.500 επαγγελματιών.

    Έχει διαχειριστεί αρκετά τεχνικά έργα σε διάφορους κλάδους, από Digital Marketing & Social Media campaigns, Business Web Portals & E-Commerce Portals Development, Advanced Web applications, Search Engine Marketing & SEO campaigns.

    Επίσης, έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα οργανισμών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, όπως τις PwC, Open University of Cyprus, Lanitis, British Council, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, την Κυβέρνηση, το KEBE, τον ΟΕΒ, κα.

   • Αντρέας Αντωνιάδης

    Αντρέας Αντωνιάδης

    Digital Marketing Specialist & Trainer

    Κατέχοντας πάνω από 8 χρόνια στον τομέα του Digital Marketing καθώς και εκπαιδευτική εμπειρία ως εγκεκριμένος εκπαιδευτής ΑνΑΔ, ο κ. Αντωνιάδης ειδικεύεται στη διαχείριση κοινωνικών μέσων και στις τεχνολογίες Διαδικτύου, από την δημιουργία της ιδέας μέχρι την υλοποίηση, με τα πιο εξελιγμένα λογισμικά και την αντίληψη κατανόησης και διαχείρισης αποτελεσμάτων.

    Έχει εργαστεί σε διάφορα projects δημιουργίας στρατηγικής κοινωνικών δικτύων, διαφημιστικές καμπάνιες σε Google Ads & Facebook Ad Manager, Email Marketing & Website & eCommerce Design and Development.

   • Παναγιώτης Λοΐζου

    Παναγιώτης Λοΐζου

    Digital Marketing & Social Media Specialist and Trainer

    ‘Ενας παθιασμένος επαγγελματίας με εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ στο κλάδο του Τουρισμού. Ειδικευμένος στο ψηφιακό μάρκετινγκ και πωλήσεις, διαχείριση κοινωνικών μέσων, διαχείριση απόδοσης, δημιουργίας στρατηγική και SEO.

    Έχοντας σχεδόν 10 χρόνια εμπειρίας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, συνεχίζει να μαθαίνει γιατί στην επαγγελματικήτμου ζωή, προσπαθεί νέα πράγματα και νέες τεχνικές και πάντα παρακολουθεί τα αποτελέσματα.

    Το σλόγκαν του: Γνωρίζετε το προϊόν σας, γνωρίζετε κοινό σας, είναι καιρός λοιπόν να μάθετε πώς να επωφεληθείτε.

   • Άλεξ (Axel) Σαββίδης

    Άλεξ (Axel) Σαββίδης

    Graphic Designer and Trainer

    Έχοντας εμπειρία σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της τέχνης, communication arts, της φωτογραφίας, της διδασκαλίας καθώς και άλλων πεδίων του σχεδιασμού και της ψηφιακής επικοινωνίας, μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω και να αναπτύξω όλες τις πτυχές του γραφικού και του διαφημιστικού σχεδιασμού.

    Έχω συνεργαστεί με σημαντικούς πελάτες στην Κύπρο τα τελευταία 8 χρόνια και είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τηλεοπτικές διαφημίσεις όπως επίσης και με έντυπα και πρωτότυπα σχέδια (concept design).

    Επίσης, έχω πραγματοποιήσει τρεις εκθέσεις φωτογραφίας και έχω συνεργαστεί με το περιοδικό Meson Figaro για μια φωτογράφηση Χριστουγέννων και με την Avant Garde free press, και πάλι για τρεις φωτογραφήσεις μόδας.

   Χρειάζεσαι περαιτέρω πληροφορίες;
   Επικοινώνησε με τους εκπαιδευτές του προγράμματος και λύσε όλες σου τις απορίες.

   ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ

   • Η επικοινωνία σας με τους υφιστάμενους και νέους πελάτες σας θα είναι πιο άμεση, με αποτέλεσμα την διατήρηση των υφιστάμενων και την πιθανή προσέλκυση νέων πελατών.
   • Θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα για βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας, και κατ’ επέκταση των πωλήσεών σας.
   • Θα αποκτήσετε γνώσεις για χαμηλού κόστους και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
   • Θα μετατρέψετε απλούς επισκέπτες σε πιστούς πελάτες μέσω της ενεργούς σας παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα.

   ΔΕΙΓΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ DMPD…

   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

   Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα αντί ενός άλλου από τα διαθέσιμα στην αγορά;

   Το Digital Marketing Professional Diploma ακολουθεί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποιήσεων ψηφιακού μάρκετινγκ του OMCP, της Google και του eMarketer Association, και αποτελεί το πιο εδραιωμένο και Παγκύπρια αναγνωρισμένο επαγγελματικό πτυχίο στον χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και των Social Media. Αναγνωρίζεται από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και Οργανισμών για την ποιότητά του και για τη  μοναδική προστιθέμενη αξία που παρέχει τόσο προς τα άτομα όσο και στις εταιρείες.

   Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα είναι ελεγμένο και εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

   Η Θεματολογία του προγράμματος:

   1. Στοχεύει αυστηρά, πρακτικά και εφαρμόσιμα σε ολόκληρο το φάσμα του ψηφιακού μάρκετινγκ.
   2. Αξιοποιεί παραδείγματα μέσα από την προϋπάρχουσα εμπειρία των εκπαιδευτών υπό την αιγίδα και καθοδήγηση της SocialSpace Global Media, η οποία και παρέχει υψηλές υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων καθώς και ανάπτυξης ιστοσελίδων, eShop και εφαρμογών, σε εταιρείες για περισσότερα από 10 έτη.
   3. Συνεχώς ακολουθεί, συμβαδίζει και εκσυγχρονίζεται με τις αδιάλειπτες εξελίξεις στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.
   4. Παρέχει την απαιτούμενη διάρκεια ωρών έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να διαθέτουν άνεση χρόνου κατά την πρακτική εφαρμογή του προγράμματος.
   5. Καλύπτει πλήρως και εις βάθος όλη την θεματολογία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση.

   Οι εκπαιδευτές:

   Το μοναδικό Digital Marketing πρόγραμμα στην Κύπρο το οποίο διδάσκεται από τέσσερις ιδιαίτερα έμπειρους εκπαιδευτές, οι οποίοι καλύπτουν σημαντικούς τομείς στρατηγικής και εφαρμογής Digital Marketing και Social Media καθώς και σημαντικό μέρος των Visuals  μέσω graphic design.

   Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτές του προγράμματος:

   1. είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες με πολύχρονη πρακτική εμπειρία στον κλάδο τους.
   2. είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από την ΑνΑΔ, οι οποίοι μπορούν να διδάξουν και να συμβουλεύσουν άτομα και εταιρείες.
   3. είναι δίπλα στους συμμετέχοντες, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, ακόμη και σε ώρες εκτός μαθήματος, και για αρκετό καιρό μετά την λήξη του προγράμματος.
   4. παραμένουν μονίμως ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και των Κοινωνικών Δικτύων, τόσο για το τι συμβαίνει στο εξωτερικό αλλά και επίσης για το τι συμβαίνει στην Κύπρο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν στην τάξη την πιο ανανεωμένη γνώση.

    

   Εδώ στην SocialSpace Academy ενδιαφερόμαστε για την επαγγελματική σας ανέλιξη:

    1. Προσφέροντας πρόσβαση σε θέσεις εργασίας digital marketing και social media με ένα πολύ ψηλό ποσοστό πρόσληψης.
    2. Προσφέροντας τα εργαλεία και τις γνώσεις για εσωτερική ανέλιξη στην εταιρεία που εργάζεστε καθώς και για αύξηση απολαβών.
    3. Στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθειά σας, παρέχοντας σας συμβουλές και τεχνική υποστήριξη.

    

   Τι πρέπει να κάνω για να πιστοποιηθώ ως Certified Digital Marketing Professional;

   Για να σας απονεμηθεί το Digital Marketing Professional Diploma θα πρέπει να παρακαθίσετε και να περάσετε επιτυχώς την τελική εξέταση καθως και να παραδώσετε μια ειδική εργασία.

   Θα πρέπει και στα 2 να πετύχετε score τουλάχιστον 70%.

   Τι δεξιότητες θα αποκτήσω με την επιτυχή ολοκλήρωση του Digital Marketing Professional Diploma;

   Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να:

   Γενικές γνώσεις

   1. Κατανοείτε το customer journey των δυνητικών πελατών σας στα κοινωνικά δίκτυα, στην ιστοσελίδα σας και γενικότερα στο Διαδίκτυο καθώς και το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν  αποφάσεις.
   2. Χρησιμοποιείτε και αξιοποιείτε στην πράξη τα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες σας.
   3. Γνωρίζετε όλα τα ψηφιακά εργαλεία και εφόδια που έχετε στην διάθεσή σας ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που θα σας βοηθήσουν να κτίσετε ένα αποδοτικό ψηφιακό Brand.

   Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Στρατηγικών Ψηφιακού Μάρκετινγκ

   1. Αναπτύσσετε στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και social media συμπεριλαμβανομένων και σχεδίων δράσης (Action Plans) με ρεαλιστικό προϋπολογισμό, με έμφαση τις στρατηγικές διαχείρισης των ψηφιακών μέσων στην εταιρεία σας, στρατηγικές σχεδιασμού και κοστολόγησης ψηφιακών διαφημίσεων με έμφαση το Facebook, Instagram και Google, στρατηγικές ανάπτυξης και βελτιστοποίησης εταιρικών ιστοσελίδων (Search Engine Optimization - SEO) και στρατηγικές δημιουργίας ενός αποδοτικού ψηφιακού Brand.
   2. Δημιουργείτε στρατηγικές βασισμένες σε ένα λειτουργικό συνδυασμό εργαλείων και καμπανιών ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων.

   Υλοποίηση και Διαχείριση Έργων

   1. Δημιουργείτε και υλοποιήτε προωθητικές καμπάνιες βασισμένες σε οργανωμένη δομή και με γνώμονα τα Key Performance Indicators (KPIs) όπως οργανική διαχείριση των κοινωνικών σας δικτύων, αποστολή προωθητικών email, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα σας και κατάταξή της στα πρώτα αποτελέσματα της Google, δημιουργία ψηφιακών διαφημίσεων για άμεσες πωλήσεις, κ.α.
   2. Αυξήσετε τις μετατροπές (Conversions) από απλούς επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πιθανούς πελάτες καθώς και να απογειώσετε τις πωλήσεις σας.
   3. Μειώνετε τις δαπάνες υλοποίησης μιας καμπάνιας με όσο πιο χαμηλό προϋπολογισμό γίνεται.
   4. Ορίζετε ρόλους ως προς την εκτέλεση των διαφόρων αρμοδιοτήτων όπως διαχειριστής έργων/καμπανιών, υπεύθυνοι δημιουργίας περιεχομένου (συγγραφής κειμένων, γραφίστες, video editors) στελέχη ψηφιακών και κοινωνικών μέσων και να κατανοείτε τις δεξιότητές τους.
   5. Αναπτύσσετε την γλώσσα και δεξιότητες επικοινωνίας με τους εξωτερικούς και εσωτερικούς σας συνεργάτες (Social Media Managers, Website Designers, Search Engine Optimizers, advertisers, Graphic Designers, etc.) ώστε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα, να μειώσετε το κόστος, όπως και τα πιθανά λάθη.

   Μέτρηση και αξιολόγηση αποτελεσμάτων

   1. Παρακολουθείτε και βελτιστοποιείτε την απόδοση των προωθητικών σας ενεργειών.
   2. Λαμβάνετε μέτρα προστασίας από πιθανά λάθη και παγίδες.
   3. Δημιουργείτε αναφορές αποτελεσμάτων και ενεργειών (Reports) πάντα με έμφαση τα καθορισμένα KPIs.

   Αυτό το πρόγραμμα είναι απολύτως πρακτικό με απώτερο σκοπό την επιτυχία σας στην αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας σας καθώς και στην εδραίωση του ψηφιακού σας brand μέσα από τον σχεδιασμό και υλοποίηση αποτελεσματικών ψηφιακών προωθητικών καμπανιών.

   Σε ποιους απευθύνεται το Digital Marketing Professional Diploma;

   Ιδιοκτήτες εταιρειών, Managers και Supervisors σε Marketing, IT, Public Relations (PR) & Communication, Λειτουργούς Marketing, Πωλήσεων και IT, Ελεύθερους Επαγγελματίες & Αυτοαπασχολούμενους, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, και γενικότερα σε όλους τους επαγγελματίες που καλούνται να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρολό στην δημιουργία μιας εταιρικής ψηφιακής στρατηγικής.

   Θα έχω την ευκαιρία να βάλω σε εφαρμογή/πρακτική την διδακτέα ύλη μέσα στην τάξη;

   Το Digital Marketing Professional Diploma της SocialSpace Academy είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Κύπρο το οποίο συνδυάζει την στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ καθως και την πρακτική και υλοποίησή της. Χρησιμοποιεί πραγματικά παραδείγματα και Case Studies σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών.

   Μέσα από πρακτικές ομαδικές ασκήσεις θα εφαρμόσετε στη πράξη, μεταξύ άλλων τα πιο κάτω:

   1. Δημιουργία και παραμετροποίηση λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα.
   2. Δημιουργία προγραμματιστικού πλάνου δημοσίευσης των διαφόρων τύπων post, σε συνδυασμό με όλες τις επιμέρους δραστηριότητες που θα πρέπει να  εκτελέσετε.
   3. Ανάπτυξη και εκτέλεση διαφημίσεων* σε Google, Facebook, Instagram, YouTube, κα.
   4. Δημιουργία αναφορών και παρακολούθηση της εξέλιξης μιας προωθητικής καμπάνιας.
   5. Έλεγχος ιστοσελίδας και αναβάθμισή και βελτιστοποίηση της με τεχνικές SEO.
   6. Δημιουργία προωθητικών καμπανιών μέσω Email & Mobile Marketing.

   *Για το τρέξιμο διαφημίσεων θα πρέπει να έχετε μαζί σας εταιρική πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Οι Internet cards δεν γίνονται αποδέκτες στην Google.

   Τι προαπαιτείται για την παρακολούθηση του προγράμματος;

   Το μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου. Εισηγούμαστε εντούτοις, για καλυτέρα αποτελέσματα, να υπάρχει βασική γνώση των κοινωνικών δικτύων, σε ατομικό επίπεδο.

   Ποιες άλλες πιστοποιήσεις μπορώ να αποκτήσω μετά από επιτυχή συμμέτοχη στο πρόγραμμα;

   Το Digital Marketing Professional Diploma πέραν από την δική του πιστοποίηση η οποία είναι ευρέως αναγνωρισμένη ανά το Παγκύπριο, σας δίνει τα εφόδια για να προετοιμαστείτε και για διεθνείς πιστοποιήσεις όπως:

   1. Facebook Certified Professional, η οποία μπορεί και να διεξαχθεί Online, με κόστος $150.
   2. Google Ads Fundamentals Exam, ώστε να πιστοποιηθείτε ως Google Qualified Professional, η οποία και πάλι διεξάγεται Online, χωρίς κόστος.

   Σημειώστε ότι μόνο προγράμματα με εμπλουτισμένη γνώση και δεξιότητες όπως είναι το DMPD της SocialSpace Academy μπορούν να σας προετοιμάσουν για τέτοιου διεθνούς επιπέδου εξετάσεις και πιστοποιήσεις.

   Μπορώ να παρακολουθήσω μέρος του προγράμματος και να μην πάρω δίπλωμα;

   Έχετε στην διάθεσή σας τρεις διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

   Διαδρομή 1

   Ολοκλήρωση και των 3 ενοτήτων, παρακάθιση της τελικής εξέτασης και παράδοση της ειδικής εργασίας επιτυχώς, για να σας απονεμηθεί το Digital Marketing Professional Diploma.

   Διαδρομή 2

   Παρακολούθηση μίας από τις τρεις ενότητες, παρακάθιση της τελικής εξέτασης της συγκεκριμένης ενότητας καθώς και παράδοση της ειδικής της εργασίας επιτυχώς, για να σας απονεμηθεί μία από τις πιο κάτω πιστοποιήσεις:

   1. Certified Social Media Professional (C|SMP)
   2. Certified Digital Advertising Professional (C|DAP)
   3. Certified Search Engine Optimizer (C|SEO)

   Διαδρομή 3

   Παρακολούθηση μιας ενότητας (ως ένα απλό σεμινάριο) χωρίς εξέταση και ειδική εργασία για να αποκτήσετε πιστοποιητικό παρακολούθησης εγκεκριμένο από την ΑνΑΔ Κύπρου.

   Χρειάζομαι να έχω μαζί μου ηλεκτρονικό υπολογιστή; Μπορώ να χρησιμοποιήσω tablet ή κινητό;

   Κατά την διάρκεια του προγράμματος είναι σημαντικό όπως προσέλθετε με το laptop σας καθώς θα το χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε στην πράξη όλα όσα θα διδαχθείτε στην τάξη.

   Η χρήση tablets και κινητών τηλεφώνων δεν συστήνεται καθώς το περιβάλλον εργασίας είναι διαφορετικό και αρκετά περιορισμένο.

   Ποιο είναι το κόστος απονομής του διπλώματος ή κάποιας από τις πιστοποιήσεις;

   Το κόστος για το δίπλωμα ανέρχεται στα €70 ενώ για την κάθε πιστοποίηση ξεχωριστά στα €30.

   Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω το Δίπλωμα σε περίπτωση που αποτύχω στην εξέταση ή στην ειδική εργασία;

   Έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε την διαδικασία (εξέταση/εργασία) μια φορά, χωρίς επιπλέον χρέωση.

   Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης;

   Στην περίπτωση που το σεμινάριο ακυρωθεί από την SocialSpace Academy, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό που πλήρωσε ο συμμετέχοντας/εταιρεία.

   Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει από τον συμμετέχοντα τότε ισχύουν τα πιο κάτω:

   1. Εάν η ακύρωση γίνει πέραν των 5 εργάσιμων ημερών, πριν την έναρξη του σεμιναρίου, τότε γίνεται επιστροφή ολόκληρου του ποσού πληρωμής.
   2. Εάν η ακύρωση γίνει μεταξύ 3-5 ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, γίνεται επιστροφή του 30% του ποσού.
   3. Εάν η ακύρωση γίνει εντός 3 ημερών ή την ημέρα του σεμιναρίου ή και κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, δεν επιστρέφεται το ποσό που πληρώσατε.
   Eggrafi

   ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy  /  Tel: 70.088.088 & 22.261.088