Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Γιώργος Πετρακίδης

093557aΟ Κος Πετρακίδης είναι διευθύνων σύμβουλος και ο κύριος εκπαιδευτής της SocialSpace Academy, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων Digital Marketing. Κατέχει πανεπιστημιακό πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και eMarketing καθώς και MBA με εξειδίκευση στην εταιρική στρατηγική πληροφορικής.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στις τεχνολογίες διαδικτύου, Digital Marketing, Project Management και Business Development στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ελλάδα και Κύπρο, ο Κος Πετρακίδης έχει εκπαιδεύσει πέραν των 700 εταιρειών και έχει εμψυχώσει περάν των 1.600 υπαλλήλων, μέσω αμέτρητων σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ως εκ τούτου, αξιοποιώντας ένα μεγάλο φάσμα τεχνολογιών και ικανοτήτων, είναι σε θέση να βοηθήσει έμπρακτα τις κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς να αντιληφθούν και να κατανοήσουν τη σημασία της δημιουργίας ενός δυνατού Brand στο διαδίκτυο και να κτίσουν μια αποτελεσματική στρατηγική Digital Marketing, η όποια θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων καθώς και στην εδραίωση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος.

Για εξερεύνηση προοπτικών συνεργασίας, πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Κο Πετρακίδη.