Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Αποτελεσματικές Στρατηγικές Ίντερνετ Μάρκετινγκ και Social Media

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 16, 18 & 22 Δεκεμβρίου 2014 (09:00-17:30)

Διάρκεια Σεμιναρίου: 21 Ώρες

Χώρος Διεξαγωγής: Crowne Plaza, Λεμεσό

Εκπαιδευτής: Γιώργος Πετρακίδης (Βιογραφικό)

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Κόστος: €180 + ΦΠΑ (Κόστος για μικρές εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με το κόστος μεσαίων και μεγάλων εταιρειών)
*Η επιχορήγηση έχει αφαιρεθεί
** Ο ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το πραγματικό κόστους του σεμιναρίου

Το πακέτο συμπεριλαμβάνει:

 • Εκπαιδευτική ύλη και σημειώσεις
 • Μεσημεριανά γεύματα και coffee breaks στην αίθουσα του ξενοδοχείου
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Επένδυση με πολλαπλά οφέλη

Με την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτή, (βήμα-προς-βήμα), οι συμμετέχοντες χωρίς εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις θα:

 • Εξοικονομήσουν χρήματα μαθαίνοντας για ηλεκτρονικά εργαλεία και συνεργασίες στο διαδίκτυο και πώς να τα αξιοποιήσουν προς όφελός τους.
 • Μάθουν τί είναι τα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media) και γιατί η παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο είναι απολύτως αναγκαία.
 • Δημιουργήσουν/βελτιστοποιήσουν τις εταιρικές τους σελίδες στα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest κ.α.) για προσέλκυση περισσότερων πελατών.
 • Δημιουργήσουν αποδοτικούς διαγωνισμούς και Apps στο Facebook (εγγραφή σε Newsletter, προώθηση κουπονιών κ.α.) για την αύξηση των Fan τους και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.
 • Μάθουν να χρησιμοποιούν στην πράξη δωρεάν ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την αποτελεσματική αποστολή μαζικών emails.
 • Μάθουν πώς να δημιουργήσουν την εταιρική στρατηγική Mobile Marketing με την χρήση τεχνολογιών όπως Local Based Marketing, QR Codes, SMS Marketing, κτλ.

Σκοπός του προγράμματος

Να βοηθήσει έμπρακτα τις εταιρείες να δημιουργήσουν την υποδομή της ψηφιακής στρατηγικής τους ώστε να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν το ποσοστό επιτυχίας των πωλήσεων τους.

Μεταξύ άλλων, αυτό το πρόγραμμα θα καλύψει τα ακόλουθα:

 1. Ανάπτυξη στρατηγικών στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) για προσέλκυση περισσότερων πελατών. Πιο συγκεκριμένα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ή και να βελτιστοποιήσετε τις δίκες σας εταιρικές σελίδες σε Facebook, LinkedIn, Google+ και Pinterest.
 2. Aνάπτυξη εφαρμογών για Facebook με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.
 3. Πρακτικές μέθοδοι αποτελεσματικής προσέγγισης πελατών μέσω των πιο πάνω κοινωνικών δικτύων
 4. Ανάλυση των πρακτικών δημιουργίας και αποστολής αποτελεσματικών Email Marketing Campaigns σε υφιστάμενους και νέους πελάτες.
 5. Εισαγωγή στις τεχνικές SEO και σχεδιασμού ιστοσελίδων: Ανάλυση των αναγκών μιας μοντέρνας και επαγγελματικής ιστοσελίδας και ανάπτυξη της μυθολογίας για την καλύτερη κατάταξη τις ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google με την χρήση του SEO
 6. Ττην δημιουργία εταιρικής στρατηγικής Mobile Marketing με την χρήση τεχνολογιών όπως Local Based Marketing, QR Codes, SMS Marketing, κτλ.

register button

 

Πρακτική

Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν/βελτιστοποιήσουν τις δικές τους σελίδες στα Facebook, LinkedIn, Google+ και Pinterest, την νέα τους προωθητική καμπάνια μέσω Email Marketing καθώς και ανάπτυξη εφαρμογών για Facebook με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.

Συμμετέχοντες

Τo πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές, υπεύθυνους ή προϊστάμενους εταιρειών σε Marketing, Sales, Service delivery, Operations, IT, PR και HR που λαμβάνουν μέρος στον σχεδιασμό και ανάπτυξη της στρατηγικής eMarketing, ιδιοκτήτες εταιρειών, στελέχη τμημάτων Marketing και IT, υπεύθυνους Marketing μεσαίων και μεγάλων εταιρειών, υπεύθυνους ηλεκτρονικού εμπορίου και eMarketing, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και συμβούλους επιχειρήσεων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

 • Καθότι το πρόγραμμα είναι πρακτικής φύσεως, εισηγούμαστε όπως οι εκπαιδευόμενοι έχουν διαθέσιμο μαζί τους το προσωπικό τους laptop.
 • Με τη λήξη του προγράμματος δίνετε πιστοποιητικό παρακολούθησης.

register button