Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Revit, InDesign & Photoshop, WordPress & Premiere Pro

Revit, Illustrator, Photoshop, WordPress, PremierePro

Πατήστε εδώ για κόστος & ημερομηνίες διεξαγωγής >>


Revit, InDesign & Photoshop, WordPress & Premiere Pro


AutoDesk Revit

Το Revit είναι μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική εφαρμογή με αρχιτεκτονική λογική, η οποία εξυπηρετεί την κτιριακή μελέτη και σχεδίαση. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής θα μπορείτε να σχεδιάζετε ποικίλα αντικείμενα όπως τοίχους, πόρτες, παράθυρα.

Έναρξη: 29 Μαΐου 2018


InDesign CC

Με την παρακολούθησή του, αποκτάτε τις απαραίτητες, εξειδικευμένες γνώσεις, για άρτια δημιουργία και σελιδοποίηση έντυπου ή ηλεκτρονικού υλικού, όπως βιβλία, περιοδικά, αλλά και εφημερίδων.

Έναρξη: 08 Μαΐου 2018


Photoshop CC

Απογείωσε την καριέρα σου με προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες, για να είσαι σε θέση να επεξεργάζεσαι εικόνες και γραφικά ως Επαγγελματίας!!

Έναρξη: 05 Ιουνίου 2018


WordPress

Το ζητούμενο είναι μία δυναμική παρουσία στον χώρο του διαδικτύου ως προέκταση του φυσικού καταστήματος ή ακόμα και ως αποκλειστική online παρουσία.
Στόχος είναι να αφουγκραστούμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε από κοινού το πλάνο ανάπτυξης της δικής σας ιστοσελίδας σε WordPress γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

Έναρξη: 22 Μαΐου 2018


Premiere Pro

Αναπτύξτε σημαντικές & πρακτικές γνώσεις του Adobe Premiere, βελτιώστε την παραγωγικότητά σας και δημιουργήστε απολύτως επαγγελματικά & εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς ο εκπαιδευτής αρχίζει από την βασική χρήση και τεχνικές του εργαλείου και με απλά και κατανοητά βήματα, καθοδηγεί τους εκπαιδευόμενους!

Έναρξη: 21 Μαΐου 2018


Τηλ.: 22.261.088

Οι θέσεις εξαντλούνται!!

Κατεβάστε τον κατάλογο με όλα τα σεμινάρια του εξαμήνου >

ISO Accreditation