Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

3 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Καμπάνιες στο Facebook

Facebook-icon

Οι πιο κάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε την εταιρική σας σελίδα στο Facebook, να αυξήσετε τον αριθμό των Likes, Shares και κατ΄επέκταση του πελατολογίου και των πωλήσεων σας.

Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση –  Μια από τις πιο απλές καμπάνιες που μπορούν να εφαρμόσουν όλες οι εταιρείες. Για να μπορούν οι fans σας να λάβουν μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους όπως όνομα, email, τηλέφωνο κτλ.  Για να δώσετε κίνητρο στους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος χρειάζεται να έχετε ένα ‘δυνατό’ έπαθλο.

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός – Ζητήστε από τους fans σας να μοιραστούν μαζί σας την δική τους χριστουγεννιάτικη φωτογραφία (π.χ.  χριστουγεννιάτικο δέντρο). Νικητής του διαγωνισμού θα είναι αυτός που μα μαζέψει τα περισσότερα likes, shares. Και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ένα δυνατό έπαθλο για τον νικητή.

Χριστουγεννιάτικο Εκπτωτικό Κουπόνι – Ζητήστε από τους fans σας να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook, να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία τους για να πάρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι , να το τυπώσουν και να έρθουν στο κατάστημά σας να το εξαργυρώσουν.

By Yiorgos Petrakides