Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Ανδρέας Αγγελή

andreas-new Ο Ανδρέας Αγγελή είναι Εκπαιδευτής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί για 15 χρόνια σε υπεύθυνες θέσεις σε Τμήματα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, μεταξύ αυτών 8 χρόνια ως Διευθυντικό Στέλεχος σε δημόσια εταιρεία.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ και μετά από επαγγελματικές σπουδές απόκτησε από το International Institute of Internal Auditors των Η.Π.Α. τους επαγγελματικούς τίτλους: Certified Internal Auditor, Certified Control Self Assessment και Certified in Risk Management Assurance. Επιπρόσθετα απόκτησε την αναγνωρισμένη διεθνή πιστοποίηση Certified Management Consultant.

Έχει αποκτήσει σημαντική συμβουλευτική εμπειρία από την συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας των ΜΜΕ. Απόκτησε μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία ως εκπαιδευτής ενηλίκων.

Η επαγγελματική του εκπαίδευση είναι συνεχής στα θέματα Στρατηγικό Μάρκετινγκ, Διοίκηση Πωλήσεων, Παραγωγικότητα & Ανταγωνιστικότητα, Εξυπηρέτηση Πελατών, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείρισης Κινδύνων, Ηγεσία, κ.α..