Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Δημιουργήστε ένα καλύτερο Μάρκετινγκ για την επιχείρηση σας έχωντας υπόψη σας..

marketingΦτιάξτε to marketing plan της επιχείρησής σας

Το marketing plan μιας επιχείρησης είναι πολύ σημαντικό αφού είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τον “δρόμο” που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, αφιερώστε αρκετό χρόνο και καταγράψτε με κάθε λεπτομέρεια όσα όλα χρειάζονται.

Πουλήστε τα οφέλη του προϊόντος-υπηρεσίες σας και όχι τις ιδιαιτερότητες τους

Θα πρέπει να θυμάστε πως οι άνθρωποι αγοράζουν τα “πλεονεκτήματα-οφέλη” των προϊόντων και όχι τα “χαρακτηριστικά” τους.

Φτιάξτε το δικό σας WebSite

Η on-line παρουσία σας θεωρείτε πλέον απαραίτητη. Όλοι σήμερα αναζητούν να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από το διαδίκτυο.

Παρακινήστε τους πελάτες σας να κάνουν κάτι

Οι διαφημίσεις σας θα πρέπει να είναι ενεργητικές. Για παράδειγμα παρακινήστε τους να σας κάνουν ένα τηλεφώνημα, να σας στείλουν email ζητώντας πληροφορίες, να επισκεφθούν το web site σας, να περάσουν για να δουν από κοντά την δουλειά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αφήστε ικανοποιημένους τους πελάτες σας

Εάν αφήσετε τον πελάτη σας ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θα του προσφέρετε, να είστε σίγουροι πως οι πελάτες αυτοί θα σας προτιμούν και σε μελλοντικές τους αγορές.

Γνωρίστε νέους ανθρώπους

Οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικές για την επιχείρηση σας. Τα άτομα αυτά μπορεί να είναι πιθανοί σας πελάτες ωστόσο κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Δείξτε προς τα έξω τον επαγγελματισμό σας

Μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα κάνει την επιχείρηση σας να δείχνει “μεγαλύτερη” και εσάς περισσότερο επαγγελματίες.

Σταματήστε να μιλάτε και ακούστε τον πελάτη σας

Ακούστε προσεκτικά  τι έχει να σας πει ο πελάτης σας. Ακόμα και αν διαφωνείτε αφήστε τον να σας πει αυτά που έχει στο μυαλό του.

By Yiorgos Petrakides