Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Σε τι χρησιμεύουν τα Keywords σε μια καλή στρατηγική SEO;

Keyword-Optimization-Guidelines-Usability-SEO Tα Keywords (λέξεις κλειδιά) παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας    σωστής στρατηγικής SEO αφού έχουν την δυνατότητα να δείχνουν στον ενδιαφερόμενο πληροφορίες για το τι ψάχνει η ομάδα ατόμων που στοχεύει. Με άλλα λόγια τα Keywords και ειδικά το Keywords Tool της Google σας βοηθά να βρείτε τις λέξεις κλειδιά που η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων-υποψήφιων πελατών- γράφει στο Google Search Box, δηλαδή τα Keywords που χρησιμοποιούν για την αναζήτησης θεμάτων που τους ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο.

Λόγοι που είναι σημαντικά:

Αν είστε επιχειρηματίας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Keywords εις όφελος σας τότε πρώτα θα πρέπει να καταλάβετε γιατί είναι σημαντικά για σας. Αυτοί είναι 3 κυριότεροι λόγοι:

  • Τα Keywords έχουν την δυνατότητα να σας βγάλουν περισσότερες από 750 διαφορετικές προτεινόμενες λέξεις για το κάθε ένα που γράφετε
  • Δεν υπάρχουν λάθη. Τα περισσότερα Keywords Tools και ειδικά το  Google Keywords Tool είναι κατά 99,99% αξιόπιστα
  • Είναι δωρεάν. Όπως και πολλά άλλα εργαλεία στο διαδίκτυο τα Keywords είναι δωρεάν και προσφέρονται ως προς το δικό σας όφελος.

Γιατί το Google Keywords Tool είναι από τα πιο αποδοτικά Keyword Tools;

Υπάρχουν αρκετά Keyword Tools στο διαδίκτυο τώρα αλλά το πιο αξιόπιστο και το πιο εύχρηστο που οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν. Ο λόγος είναι απλός. Το Google Keywords Tool είναι το εργαλείο που προσφέρει η Google σε όποιο θελήσει να μάθει περισσότερα για μια κατηγορία του ενδιαφέροντος του. Η Google σαν μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με τις περισσότερες ημερήσιες επισκέψεις χρηστών άρα παίρνει καθημερινά αμέτρητα δεδομένα από αναζητήσεις σε διάφορα θέματα και κατηγορίες από όλες τις ηλικίες.

Χρήσεις των Keywords:

  • Για Δημιουργία SEO Περιεχομένου. Αν θέλεις η ιστοσελίδα σου να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Google και άλλες μηχανές αναζήτησης τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι τα Keywords που χρησιμοποιείς είναι τα ίδια με αυτά που οι υποψήφιοι πελάτες σας χρησιμοποιούν. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποια είναι αυτά τα Keywords είναι μέσω του Google Auto Suggest Keywords.
  • Για λόγους διαφήμισης. Αν τρέχετε μια Pay-Per-Click (PPC) διαφημιστική καμπάνια τότε τα Keywords θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Τα Keywords στα οποία θα στοχεύσετε θα φέρουν τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Αν οι διαφημίσεις σας βρίσκονται παρόν σε αναζητήσεις υποψήφιων πελατών που αναζητούν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες με τα δικά σας, λόγω των Keywords τότε θα ξοδεύετε λιγότερα λεφτά σε διαφημίσεις αλλά θα έχετε περισσότερη προβολή της ιστοσελίδας σας άρα και περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσετε το πελατολόγιο σας.