Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

E-Commerce, Affiliate Μάρκετινγκ, και Online Διαφήμιση – Όσα πρέπει να ξέρετε!

* E-Commerce, Affiliate Μάρκετινγκ, και Online Διαφήμιση* – Τα τεχνολογικά εργαλεία που βοηθούν τις έξυπνες επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό τους και να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί η χρήση των πιο πάνω τεχνολογικών εργαλείων μπορεί να φέρει τα άνω κάτω στην επιχείρηση σας αυξάνοντας την κερδοφορία σας κατακόρυφα?

  • Με τη δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος έχετε την ευκαιρία να πουλάτε άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας οπουδήποτε στον κόσμο. Με βάση πρόσφατες στατιστικές (eMarketer 2014), οι συνολικές αγορές μέσω του διαδικτύου στην Ευρώπη αναμένονται να ξεπεράσουν τα 300 Δισεκατομμύρια Ευρώ στους επόμενους 7 μήνες!
  • Μέσω της Online διαφήμισης σε Facebook και Google έχετε την ευκαιρία να προωθήτε περεταίρω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με θεαματική αύξηση των πωλήσεών σας.
  • Η χρήση του Affiliate Μάρκετινγκ, μπορεί να φέρει σίγουρα κέρδη στην επιχείρησή σας, καθώς μέσω αποδοτικών συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεργάτες θα προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας βάση προμήθειας.

Είναι αποδεδειγμένο ότι χιλιάδες επιχειρήσεις, μέσω του e-Commerce έχουν αυξήσει κατά σημαντικό βαθμό την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά τους, άμεσα, έξυπνα και αποτελεσματικά!!

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο επιχορηγημένο πρακτικό σεμινάριο e-Commerce και αφήστε τους ειδικούς να σας δείξουν τον τρόπο, βήμα προς βήμα!

Έλατε να κτίσουμε μαζί το εταιρικό σας eShop, εντελώς δωρεάν!

Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 70.088.088

By Yiorgos Petrakides