Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Δημιουργικοί τρόποι για να δημοσιεύετε στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media) – Μέρος 1

Η εύρεση νέων και συναρπαστικών τρόπων για να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας και να διατηρήσετε την εμπλοκή των χρηστών είναι ενα αρκετά δύσκολο κομμάτι, καθώς δυσκολεύονται να το διατηρήσουν και οι πιο έμπειροι Digital Marketers.

 

  • Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι τα διάφορα αποσπάσματα (quotes): εμπνευσμένα και χιουμοριστικά, τραβούν την προσοχή, αφού όλοι οι χρήστες απολαμβάνουν την ανάγνωσή τους. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν διάφορα αποσπάσματα. Επιλέξετε αυτό που είναι πιο ελκυστικό για τον κλάδο σας και να είστε σίγουροι πως οι διαδικτυακοί σας χρήστες θα σας δώσουν Likes και θα τα μοιραστούν (share) με τους φίλους τους.
  • Κοινοποιήστε τα επιτεύγματά σας με τους διαδικτυακούς χρήστες σας. Τους επιτρέπετε να γιορτάσουν μαζί σας, τους δείχνετε ότι τους λαμβάνετε υπόψη αφού τους κάνετε φανερό ότι η επιτυχία σας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξή τους. Σιγουρευτείτε ότι κοινοποιείτε οποιοδήποτε νέο σχετικά με την εταιρεία σας, όπως το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος, ένα νέο έργο που έχει ξεκινήσει ή την προσθήκη ενός νέου μέλους στην ομάδα σας.
  • Ακόμη ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε το ενδιαφέρον προς τα κοινωνικά σας δίκτυα είναι να εξαγγέλετε διαγωνισμούς με διάφορα δώρα, καθώς προσελκύουν πάντα μεγάλο αριθμό χρηστών. Δεν έχει σημασία τι προσφέρετε ως έπαθλο, αφού ο καθένας αποζητά την ευκαιρία να κερδίσει κάτι δωρεάν. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να πάρετε και να μάθετε τα στοιχεία των πελατών σας για την βάση δεδομένων σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) επικοινωνήστε μαζί μας!