Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Δημιουργικοί τρόποι για να δημοσιεύετε στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media) – Μέρος 2

Η εύρεση νέων και συναρπαστικών τρόπων για να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας και να διατηρήσετε την εμπλοκή των χρηστών, σε όλα τα μέρη της διαδυκτιακής σας παρουσίας είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι. Ακόμη και για τους πιο έμπειρους Digital Marketers, αποτελεί πρόκληση η διατήρηση ενός συνεχούς ενδιαφέροντος περιεχομένου, με την σχετική αλληλεπίδραση των διαφόρων εταιρικών διαδυκτιακών καναλιών.

Μερικές συμβουλές – ιδέες για τις δημοσιεύσεις σας:

  • Οι χρήστες θα ήθελαν να γνωρίζουν ποιοι είναι πίσω από την εταιρεία και για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο γραφείο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ανάγκη και ανεβάστε μία φορά την εβδομάδα μια φωτογραφία με έναν από τους υπαλλήλους σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια φορά την εβδομάδα μια χιουμοριστική εικόνα. Περιγράψτε ένα αστείο περισταττικό που συνέβη στο γραφείο ή σε σχέση με τον κλάδο σας.
  • Ανεφέρετε άλλα άτομα στα ποστ σας, ειδικά αν πιστεύετε ότι οι χρήστες σας θα ήταν καλό να τους ακολουθούν. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάτε και την αύξηση των επαφών σας!
  • Μην ξεχνάτε να απαντάτε σε μηνύματα, με αυτό τον τρόπο κερδίζετε αλληλεπίδραση με τους χρήστες σας. Φροντίστε να εκπαιδεύσετε το άτομο που θα ασχολείται με τα κοινωνικά σας δίκτυα για το πώς να ανταποκρίνεται στα διάφορα σχόλια.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) επικοινωνήστε μαζί μας!