Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Affiliate Marketing -Ένας τρόπος διαφήμισης στο Ίντερνετ!

affiliate-marketing_editTo Affiliate Marketing περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Διαφημιζόμενο και στον Affiliate,  κατά την οποία ο Affiliate  προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου και πληρώνεται μόνο εφόσον οι επισκέπτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια.

Οι διαφημιζόμενοι είναι συνήθως εταιρείες που διαθέτουν ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω των οποίων οι χρήστες πραγματοποιούν ενέργειες/συναλλαγές. Οι ενέργεις/συναλλαγές μπορεί να αφορούν την ολοκλήρωση μιας αγοράς, την εγγραφή σε κάποια υπηρεσία κ.λπ..

Από την άλλη ο Affiliate (συνεργάτης) μπορεί να είναι οποιοδήποτε άτομο που επιθυμεί να προωθεί τα προιόντα/ υπηρεσίες του διαφημιζόμενου. Οι βασικές μέθοδοι προώθησης που χρησιμοποιούν οι Affiliates είναι  ιστοσελίδες, ιστολόγια,  emails και  social media (Facebook, LinkedIn κ.λ.π.).  Στόχος του Affiliate είναι να αποστέλλει επισκέπτες στη σελίδα του διαφημιζόμενου. Στην περίπτωση όπου ο επισκέπτης πραγματοποιήση μια προσυμφωνημένη ενέργεια ο Affiliate κερδίζει χρήματα.

By Yiorgos Petrakides